Szoktatok bulizni menni egyedül vagy valami más programra menni egyedül?
Túlságosan válogatós vagyok társaságilag. Elvégre azért megyek, hogy emberek között legyek, de ha idióták vesznek körül az idegesít, mintsem szórakoztat.
Jóval élvezhetőbb, ha tudom olyanok vannak körülöttem, akikben megbízom.
Ha tehetem, én is társasággal szeretek menni mindenféle programra, de általában nem esek kétségbe, ha esetleg mégis egyedül kell mennem.
Mondjuk koncertezni nem olyan jó buli egyedül (kivéve, ha nagyon barátságos és összetartó közönség vesz körül, szerencsére már ilyenben is volt részem), de például egy mozizásnál nem igazán számít, hogy van -e melletted valaki vagy sem.
Ha ilyen programokon egyedül vagyok, én a legtöbbször szívesen venném, ha valaki ismerkedést, barátkozást kezdeményezne velem, elvégre sose lehet tudni, kivel hoz össze a sors :D Társasággal már nem biztos, hogy vevő lennék a dologra.
Én mindig egyedül járok, ráadásul külföldre, rendszeresen.
Elsősorban azért, mert nincs senki, akivel mehetnék.
Meg azért is, mert egy itthon nem igazán ismert style-ban mozgok. Az is igaz, hogy nem ismerkedni járok éjszakázni, hanem hogy tombolhassak egy jót általam kedvelt zenékre, magam mögött hagyva a szürke hétköznapokat. Ezért nekem megéri "messzire" menni.
Amúgy néha szoktak ismerkedni velem odakint, az mondjuk jól szokott esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!