Miért van az hogy 13 évesen várom hogy gyerekem szülessen?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és fiú
Nem tudom miért de nagyon várom hogy kezembe foghassam a még el sem tervezett gyermeket :D
2016. jan. 27. 22:47
1/7 anonim válasza:
Emberi ösztön, normális. De azért gondolom nem akarsz még 13 évesen családot alapítani. :D
2/7 A kérdező kommentje:
Még nem :D
De amikor elképzelem akkor olyan mintha könnyezni kezdenék :D
2016. jan. 27. 22:53
3/7 anonim válasza:
Ez tobb jot jelent: 1. a jovoben is szeretettel fogod varni a högyermeked 2. nem vagy meleg :) azert a "gyerekcsinalassal" ( a technika gyakorlassal) varj meg 2-3 evet.
4/7 anonim válasza:
Utolsó, egy meleg férfi is akarhat gyereket. A kérdező biztos nem az, de ha az lenne se lenne semmi. Kérdező ez enyyievesen elég furcsa, de am cuki vagy.:-)
5/7 anonim válasza:
" tobb jot jelent. Nem vagy meleg"
Na ne rohogtess. :DD es ez neked pontosan miert is jo? Had legyen meleg, ha az akar lenni, ugyanugy akarhat gyereket. A hetero az nem egyenlo a joval, a homo meg nem egyenlo a rosszal.
Amugy nagyon aranyos, hogy varod, hogy gyereked szulessen :) azt hittem a kerdesbol, hogy lany vagy, de a leirasban jo volt latni, hogy fiu. Az ilyen idos fiuk nem igazan gondolkodnak a gyereknevelesen, de jo, hogy teged foglalkoztat.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2016. jan. 28. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!