Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az hogy 13 évesen...

Miért van az hogy 13 évesen várom hogy gyerekem szülessen?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és fiú

Nem tudom miért de nagyon várom hogy kezembe foghassam a még el sem tervezett gyermeket :D

2016. jan. 27. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Emberi ösztön, normális. De azért gondolom nem akarsz még 13 évesen családot alapítani. :D
2016. jan. 27. 22:49
 2/7 A kérdező kommentje:

Még nem :D

De amikor elképzelem akkor olyan mintha könnyezni kezdenék :D

2016. jan. 27. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez tobb jot jelent: 1. a jovoben is szeretettel fogod varni a högyermeked 2. nem vagy meleg :) azert a "gyerekcsinalassal" ( a technika gyakorlassal) varj meg 2-3 evet.
2016. jan. 27. 23:01
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó, egy meleg férfi is akarhat gyereket. A kérdező biztos nem az, de ha az lenne se lenne semmi. Kérdező ez enyyievesen elég furcsa, de am cuki vagy.:-)
2016. jan. 27. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

" tobb jot jelent. Nem vagy meleg"

Na ne rohogtess. :DD es ez neked pontosan miert is jo? Had legyen meleg, ha az akar lenni, ugyanugy akarhat gyereket. A hetero az nem egyenlo a joval, a homo meg nem egyenlo a rosszal.

Amugy nagyon aranyos, hogy varod, hogy gyereked szulessen :) azt hittem a kerdesbol, hogy lany vagy, de a leirasban jo volt latni, hogy fiu. Az ilyen idos fiuk nem igazan gondolkodnak a gyereknevelesen, de jo, hogy teged foglalkoztat.

2016. jan. 27. 23:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2016. jan. 28. 07:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez cuki volt^^
2016. aug. 6. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!