Mit gondoltok az ilyen haveri kapcsolatokról?
Figyelt kérdés
Két ember, akik viszonylag távol laknak egymástól, interneten ismerkedtek meg. A távolság miatt csak néha-néha tudnak találkozni, azonkívül virtuális úton vagy telefonon tartják a kapcsolatot. Jól kijönnek egymással, a találkozások is jól szoktak sikerülni, csak elég ritkán jön össze a találkozó.
Az ilyen távkapcsolatoknak szerintetek mennyi értelme van?
2016. jan. 20. 12:45
1/7 A kérdező kommentje:
Ilyenből kialakulhat örökre szóló barátság?
2016. jan. 20. 12:46
3/7 anonim 

válasza:

Ha a ritka találkozások ellenére sem szakadt meg a kapcsolat, akkor szerintem kitarthat. Nem tudom, mióta vagytok kapcsolatban. De ha már régóta, akkor az azt bizonyítja, hogy így is működik.
4/7 anonim 

válasza:

Mi tizenévesen-huszonévesen tutira melegnek tartottuk volna az olyan srácot, akiről megtudtuk volna, hogy neten haverkodik másik srácokkal. Lánynál ez nem fura, főleg ha környezetében (pl. kis településen) nem talál hasonló értékrendű, korabeli barátnőt.
5/7 anonim 

válasza:

Nincs ezzel gond, és persze hogy kialakulhat hosszan tartó barátság. Nekem van olyan barátnőm, akivel ritkábban beszélek, ritkán találkozok, de attól jó a kapcsolatunk.
6/7 anonim 

válasza:

Értelme miért ne lenne?
Nem csak annak van értelme, ha két ember sülve-főve együtt van.
7/7 anonim 

válasza:

Én interneten ismertem meg a legjobb haverom 4 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!