Miert mondjak a nokre hogy ok a gyengebbik nem?
Szerintem ez egyaltalan nem igaz,egy no is lehet olyan eros ,mint egy ferfi,csak edzes kerdese.
Nektek mi a velemenyetek errol?
17/l
A férfiak azért vannak a világon, hogy megvédjenek minket nőket... ^_^ ÉS EZ TÖK JÓ ÉRZÉS!!!
Mérnökként dolgozom, így lélekben egy kicsit megkeményedtem, ettől függetlenül fizikailag eszembe sem jutna olyan erősre edzeni magam, mint egy férfi. Gyönyörű lennék. :D
Kedves kérdező, te amúgy sportolsz valamit?
Bár ha nem sportolsz, attól még lehetsz erősebb némelyik pasinál.
Szerintem hívj ki szkanderezni te korodbeli fiúkat, és akkor kiderül, hogy erősebb vagy-e náluk. :)
Én azt vettem észre hogy a nőknek izomzatuk úgy épül fel hogy sokkal kevésbé látszódik meg az edzés és az erő. Csaj ismerősöm simán kitör 70 kilóval és a karján meg se látszik. Persze azért van ott izom, de messze nem olyan feltűnő mint mondjuk ugyanez férfiaknál. Én ezt pont irigylem.
Amúgy alapjáraton a férfiakban több tesztoszteron termelődik ami a fizikai erőért is felel. Nő is lehet ugyanolyan erős, de több munkával.
Ha fordítottját szeretnéd hallani akkor például a lányok hajlékonyabbak átlagosan. De itt megint vannak kivételek, ugyanis keményen küzdő sportolva töltött 2 év után (szóval nagyon kezdő szinten) simán lemegy a spárga és a hidam se kezdő fiú létemre. Ha akarsz valami fizikai adottságot akkor nem nyavalyogni kell amiatt hogy a fiúk erősebbek vagy a feketék nagyobbat ugranak hanem kimenni a szabadba vagy edzőterembe és ráedzeni.
"egy no is lehet olyan eros ,mint egy ferfi,csak edzes kerdese."
Azért ez nem ilyen egyszerű,férfiak között is megoszlik,hogy ki mennyire erős,szóval mihez viszonyítunk? és egy egészséges nő szervezetében a tesztoszteron szint mindig alacsonyabb,mint egy egészséges férfiéban,ez a hormon pedig nagyban felelős az erőszintért.Szóval egy nőnek azért keményebben meg kell dolgoznia ahhoz,hogy utolérjen egy férfit,mindezek ellenére általában jól teljesítenek,akik komolyan edzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!