Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miert mondjak a nokre hogy ok...

Miert mondjak a nokre hogy ok a gyengebbik nem?

Figyelt kérdés

Szerintem ez egyaltalan nem igaz,egy no is lehet olyan eros ,mint egy ferfi,csak edzes kerdese.

Nektek mi a velemenyetek errol?

17/l

2016. jan. 16. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%

A férfiak azért vannak a világon, hogy megvédjenek minket nőket... ^_^ ÉS EZ TÖK JÓ ÉRZÉS!!!

Mérnökként dolgozom, így lélekben egy kicsit megkeményedtem, ettől függetlenül fizikailag eszembe sem jutna olyan erősre edzeni magam, mint egy férfi. Gyönyörű lennék. :D

2016. jan. 16. 16:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, te amúgy sportolsz valamit?

Bár ha nem sportolsz, attól még lehetsz erősebb némelyik pasinál.

Szerintem hívj ki szkanderezni te korodbeli fiúkat, és akkor kiderül, hogy erősebb vagy-e náluk. :)

2016. jan. 16. 16:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre hogy a nőknek izomzatuk úgy épül fel hogy sokkal kevésbé látszódik meg az edzés és az erő. Csaj ismerősöm simán kitör 70 kilóval és a karján meg se látszik. Persze azért van ott izom, de messze nem olyan feltűnő mint mondjuk ugyanez férfiaknál. Én ezt pont irigylem.

Amúgy alapjáraton a férfiakban több tesztoszteron termelődik ami a fizikai erőért is felel. Nő is lehet ugyanolyan erős, de több munkával.

Ha fordítottját szeretnéd hallani akkor például a lányok hajlékonyabbak átlagosan. De itt megint vannak kivételek, ugyanis keményen küzdő sportolva töltött 2 év után (szóval nagyon kezdő szinten) simán lemegy a spárga és a hidam se kezdő fiú létemre. Ha akarsz valami fizikai adottságot akkor nem nyavalyogni kell amiatt hogy a fiúk erősebbek vagy a feketék nagyobbat ugranak hanem kimenni a szabadba vagy edzőterembe és ráedzeni.

2016. jan. 16. 17:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Itt is látszik, hogy az emberek nem szeretik a valóságot, hogy le lettem pontozva. :D Mondjuk nem jelent semmit, az igazság igazság marad! ;)
2016. jan. 16. 18:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"egy no is lehet olyan eros ,mint egy ferfi,csak edzes kerdese."

Azért ez nem ilyen egyszerű,férfiak között is megoszlik,hogy ki mennyire erős,szóval mihez viszonyítunk? és egy egészséges nő szervezetében a tesztoszteron szint mindig alacsonyabb,mint egy egészséges férfiéban,ez a hormon pedig nagyban felelős az erőszintért.Szóval egy nőnek azért keményebben meg kell dolgoznia ahhoz,hogy utolérjen egy férfit,mindezek ellenére általában jól teljesítenek,akik komolyan edzenek.

2016. jan. 16. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!