K-9 kérdése:
Mit csináltatok volna ilyen helyzetbe?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok.
Buszozni szoktam
Most pénteken elég érdekes dolog történt a buszon.
Megyünk a busszal a haverjaimmal és egyszer csak megáll a busz, gondolom valaki leszáll de nem és csak valaki megnyomta a csengőt na és én meg mondtam "hogy anyával szórakozzon" .
Erre felpattan egy 20 éves cigány és elkezdett patogni
mondta hogy megkésel meg minden magyarázz.
Én nem szólhatam vissza mert akkor lesz rendőrségi ügyem és nem mehetek fősuliba .
Mielőtt leszált megfenyegetett hogy eltöri az államat...
Küzdő sportra járok. De csak önvédelemre használom,mert arra kell nem szoktam vissza élni a "hatalmammal".
Mit csináltatok volna ti ha ilyen helyzetbe kerültetek volna?
Nem arra vagyok kiváncsi hogy miért voltam kussba ,miért nem szóltam neki vissza.
2016. jan. 15. 17:57
1/4 anonim 

válasza:

45°-kal elfordítottam volna az állkapcsát. Utána nem cigánykodik a féreg.
2/4 anonim 

válasza:

Egyáltalán minek mondtál bármit is?! A cigánynak még joga is lett volna pofánküldeni egyből, szerencséd, hogy cserje volt és csak szájkaratézott. De itt, aki keménynek érzi magát az te vagy! Szóval inkább tanulj meg csöndben maradni!
4/4 anonim 

válasza:

Fölösleges volt beugatni, mert csak leakart szállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!