Mit gondolnának rólam az emberek?
Komolytalan benyomast, de inkabb jo ertelemben, szoval lazasagot. En amondo vagyok, inkabb most csinald meg, amig ilyen fiatal vagy. Hajra! :)
23L
ha csak neheany mu rasztatincsed lesz az undoritoan fog kinezni!
17L
A raszta hajjal semmi bajom nincs. De ezeket a tincseket nem tudom elképzelni...biztos jó ez?
Szerintem fiatal vagy ehhez. Mondjuk úgy két évet várnék vele.
Én akármikor látok rasztás hajú embert legyen az tincs v. az egész haj, nagyon viszolygok. Nekem abszolút igénytelen, nem azért mert büdösnek tartom, nem is igen érzek körülöttük semmilyen szagot, hanem ahogy egybe van csomósodva. Mélységes sajnálatot érzek hogy nem lehet kifésülni rendesen hajmosás után azt a pár tincset mert úgy egybe áll mint egy komondor kutyának (volt komondorom régen) és teljesen annak a szőrére emlékeztet.
Nem személyes támadásként mondom, ha szeretnéd csináld meg, fiatal vagy ilyenkor kell ilyen furcsa dolgokat kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!