Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondolnának rólam az emberek?

Mit gondolnának rólam az emberek?

Figyelt kérdés
Nyáron szeretnék a hajamba néhány műraszta tincset. (A hajam színével megyegyezőt.) Kiváncsi lennék, hogy egy átlag embernek mi lenne erről a véleménye... Pár plusz infó: a műraszta nem büdösödik (csak mondjuk a füst szagát átveszi stb..), a raszta hajjal nem más kultúrákat akarok átvenni, csak régóta tetszik,alapból nem öltözöm raszta stílusban (mármint nem hordok a sztereotípiákkal megegyező piros, sárga, zöld ruhákat. )a "stílusom" nem pontosan egyezik meg a "tömeggel" és ezzel nem azt mondom, hogy én ilyen kis egyedi hópihe vagyok csak szeretem a kicsit elvont dolgokat. :) A hajam mindenképp szeretném megcsináltatni, csak az érdekel, hogy milyen benyomást keltek majd várhatóan az emberekben (5-10 tincsről van szó) 14/l

2016. jan. 14. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
34%

Komolytalan benyomast, de inkabb jo ertelemben, szoval lazasagot. En amondo vagyok, inkabb most csinald meg, amig ilyen fiatal vagy. Hajra! :)

23L

2016. jan. 14. 19:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Nagyon kedves, hogy bíztatsz! :))
2016. jan. 14. 19:04
 3/10 anonim ***** válasza:
hogy rögzítik azokat a műraszta tincseket?
2016. jan. 14. 19:11
 4/10 anonim ***** válasza:

ha csak neheany mu rasztatincsed lesz az undoritoan fog kinezni!

17L

2016. jan. 14. 19:18
 5/10 anonim ***** válasza:

A raszta hajjal semmi bajom nincs. De ezeket a tincseket nem tudom elképzelni...biztos jó ez?

Szerintem fiatal vagy ehhez. Mondjuk úgy két évet várnék vele.

2016. jan. 14. 19:23
 6/10 anonim válasza:

Én akármikor látok rasztás hajú embert legyen az tincs v. az egész haj, nagyon viszolygok. Nekem abszolút igénytelen, nem azért mert büdösnek tartom, nem is igen érzek körülöttük semmilyen szagot, hanem ahogy egybe van csomósodva. Mélységes sajnálatot érzek hogy nem lehet kifésülni rendesen hajmosás után azt a pár tincset mert úgy egybe áll mint egy komondor kutyának (volt komondorom régen) és teljesen annak a szőrére emlékeztet.

Nem személyes támadásként mondom, ha szeretnéd csináld meg, fiatal vagy ilyenkor kell ilyen furcsa dolgokat kipróbálni.

2016. jan. 14. 19:36
 7/10 A kérdező kommentje:
A műraszta tincseket sima fonással lehet a hajhoz rögzíteni... Egyébként ezek csak kb egy hónapig maradnak bent.
2016. jan. 14. 19:38
 8/10 anonim ***** válasza:
51%
Én már láttam ilyet, és nekem tetszett. Lazának és vagánynak tűnt az a lány akit így láttam. Szerintem ha ennyire izgatja a fantáziádat, mindenképp csináld meg, aztán ha mégse jön be, akkor még visszacsinálhatod.
2016. jan. 15. 00:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Csináltasd meg nyugodtan. Még fiatal vagy. Ha az igazi hajadból szeretted volna elleneztem volna de így, hogy csak mű lenne, így semmi baj. Az egyik barátnőm csináltatott meg magának egyszer 2 tincset, pedig szépen kértem, hogy ne... na azóta meg is bánta, én pedig mondhattam, hogy: Én megmondtam! :D Szóval csak okosan.
2016. jan. 15. 15:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan berasztásíthatod a rendes hajadat is. Ne félj tőle!
2016. jan. 19. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!