Hogy legyek vagányabb társaságban?
Mik azok az alap dolgok?
Miért kötelező vagánynak lenni? Te visszahúzódóbb vagy, és kész.
Szerintem az, hogy valaki "menő, vagány" egyszerűen összetett dolog, sok jó tulajdonsággal rendelkezik sok rétegben.
Szóval szerintem ha valaki valamiféle "kulcsot" keres erre, miközben nem próbált semmi komolyabbat tenni magáért, az úgy nem praktikus. Lehet, hogy bíztatásra vársz, vagy hasonló.
amúgy tényleg nem törvényszerű, hogy a korod miatt te legyél a legvagányabb, és nem is akarat kérdése, ha egyszerűen nem vagy, akkor nem vagy.
például az én társaságomban senki sem tartja számon senkinek sem a korát, nem ez határozza meg, van aki idősebb nálam, mégsem úgy viselkedik, és elfogadom, meg azt is, hogy vannak fiatalabb és ügyesebb emberek is, mert ez az egész NEM KORFÜGGŐ.
Ha ilyen vagy, ne akarj kapásból legyűrni másokat, csak mert lenéznéd őket a koruk miatt. Gondolj arra, hogy nem az évek száma számít, hanem az hogy az évek alatt mennyire produktív vagyok. Egy 10 éves is lehet ügyes, ha előtte nagyon kiképezték.
De szerintem furcsa kérdés, hogy a "legerősebbként" vannak ilyen problémáid, kicsit ellentmondásos kérdés. Nem muszáj hülyeségeket csinálnod, ha simán csak komolyabb vagy. Ettől nem leszel kevesebb, legalábbis csak vélemény kérdése.
ne akarj közvetett megoldásokat keresni, azokon gondolkodni. Pl. hiába tanácsolom, hogy "ha reggelente áfonyateát iszol, akkor majd viselkedésben vagányabb leszel":)), vagy hogy "ha ezt-azt a könyvet elolvasod, vagy műsort megnézed, akkor megváltozol"
Inkább közvetlen viselkedés változásokban kell figyeld magad, persze nem muszáj erőltetettnek lenni.
csak úgy "nézz szembe a félelmeiddel" közhely, amennyire csak bírsz. Meg úgy szól a mondás, nem az a baj ha félelem van benned, csak az, ha engedsz neki, és hagyod, hogy korlátozza az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!