Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mennyire lesz nehéz a beillesz...

Mennyire lesz nehéz a beilleszkedés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 hét múlva fogunk Mo-ra költözni(azon belül is Tökölre ha valakit esetleg érdekel). Eddig Ukrajnában éltünk és eddig nem nagyon volt szerencsém külföldön járni, Mo-n is csak egyszer jártam. Plusz félig magyar vagyok(anya részéről) és félig ukrán (apa részéről) és mindkét nyelven anyanyelvi szinten beszélek. Jelenleg az ország olyan részén lakunk ahol csak ukránt használnak, apa pedig nem annyira ért magyarul, így csak anyával volt lehetőségem beszélni ezen a nyelven. Valamint suliban angol(nyáron sikerült letennem a középfokú nyelvvizsgát) mellett oroszul is tanultam és szintén folyékonyan beszélem, de gondolom Mo-n nem sok hasznát fogom venni.

Tehát csak annyit szeretnék, kérdezni, hogy mennyire ítélkezőek az emberek? Mennyire fognak befogadni?

16/f

2016. jan. 9. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem be fognak fogadni, igencsak értelmesnek tűnsz.
2016. jan. 9. 23:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Semennyire nem fognak azért kinézni, mert ukrán származású vagy FÉLIG. :)

Akkor is tudnál illeszkedni, ha teljesen ukrán lennél. :)

Hogyha tudsz oroszul itthon egy plusz gyakorlással érdemes egy nyelvvizsga belőle, később kamatoztathatod!

Sok szerencsét! :)

20/L

2016. jan. 9. 23:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy legalább annyira lesz könnyű a beilleszkedés mint a Román illetőségű haverom esetében, ha megy a nyelv, nem tudnak beléd kötni, de vannak szlovákok akik nálunk dolgoznak ők törik a nyelvet, és nevetnek is rajtuk a bunkó magyarok...

Ha jól beszéled a nyelvet, meg a neved sem bonyolult akkor szerintem nem nagyon fognak figyelni ilyesmire.

2016. jan. 9. 23:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Értelmes ember nem nevet ki azért valakit, mert töri egy másik nemzetnek a nyelvét, miközben tudja, hogy egy másikat perfektül beszél. Bár nem tudom, hogy a kamaszoknál mennyire van ez így...
2016. jan. 9. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!