Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez normális vagy csak én...

Ez normális vagy csak én vagyok a különc fura lány?

Figyelt kérdés
Az osztályomban kb a lányok 90% attól érzi magát menönek, ha 20kg smink van rajta breshkaban vasarol iphone van a kezébe minden második héten műkörmösnél van minden héten más pasija van es arról beszél hogy feküdt le vele ja és ask.fm-en mindenki 10/10re pontozza.. Velem meg lekezelően viselednek mert még szűz vagyok nincs iphonom nincs ask.fmen nem játszom magam a fiúk elött nem beszélem ki a többieket és nincs facebookon 300lájk a képeimen és még nem volt pasim. Nem értem ezt kérlek világosítsatok fel mi a normális:D. De ne legyen félre értés egyáltalán nem vagyok féltékeny meg semmi csak érdekel más véleménye is! :)
2016. jan. 8. 17:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem az a baj, hogy "különc" vagy, hanem az, hogy számodra rossz társaságba kerültél, ahova nem tudsz beilleszkedni, minderre csak annyi megoldás létezik, hogy vagy elfogadod őket, vagy más helyre iratkozol:))

Ha egy olyan osztályban lennél, ahol mindenki a te értékrended szerint "normális", akkor nem tartanád magad különcnek.

Az osztálytársaid is lehetnek még normálisak, attól, hogy sminkelik magukat, stb. ezeken kívül még sok szempont és sok tulajdonság létezik.

Magadról is nem mondtál semmit, arról hogy mit csinálsz, milyen vagy.

Lehet, hogy unalmas lehetsz, akinek nem csak pasija, hanem hobbija sincs, stb.

2016. szept. 4. 11:20
 22/22 anonim válasza:

Nem ettől leszel különleges. Ha meg az lennél, akkor sem kéne 'felvágni' vele, hogy te mennyire különc vagy.....

Orrba-szájba jönnek az ilyen kérdések, a sok 15 éves 'jujjdeegyedivagyok' kaliberű tiniktől...

2017. márc. 26. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!