Hol tudok kórházi önkéntes lenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 15 éves vagyok és nagyon szeretnék kórházban önkéntes lenni, főleg gyermek kórházban. Régóta eldöntöttem ,hogy szeretnék így segíteni a beteg embereknek. Nézelődtem az interneten ,hogy hol lehet lehetőségem ,de sajnos nem találtam . Igazából bármilyen munkát elvégeznék Falfestményeket is tudnék csinálni pl. gyerekeknek, kórterembe Ha valakinek van saját élménye vagy tud valamilyen lehetőséget akkor légyszi írjatok! (Budapesten belül )
Köszönöm előre is !
2016. jan. 2. 14:21
2/2 tollbogre válasza:
Kórház nemnagyon van Budapesten, viszont a stadionokban biztos elkéne a segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!