14 éves lánynak, tudnátok budapesti önkéntes munkát ajánlani?
Figyelt kérdés
sziasztok, Októberben leszek 14, és szeretnék minnél előbb elkezdeni önkénteskedni. Iskolához, ilyesmihez semmi köze, önszorgalomból szeretnék, valami jót tenni. Már százszor utána olvastam, találtam is párat, írtam is egynek, de gondoltam, hátha valaki volt már így, és tud egyet s mást.
Bocsi a helyesírási hibákért, telefonon pötyögtem be...
Köszönet előre is! (Már csak azért is, hogy elolvastad)
2015. aug. 24. 08:21
1/4 anonim válasza:
14 evesen szerintem a legjobb onkentes vallalas, ha szorgalmasan tanulsz, ha eljarsz majd kulon orakra, ha besegitesz sokat a haztartasi munkaba es szeretettel fordulsz a nagyszuleid fele. Hidd el kislany, ennel tobbet senki nem var el Toled az eletben es ha ezeket mind-mind komolyan veszed, akkor mar mindent meg is tettel amit kell.
2/4 anonim válasza:
A 17. kerületi Noé állatotthonban szeretettel várják az önkénteskedőket, ha szereted az állatokat nagyon jó hely, mindenféle állat szabadon mászkál, munka közben lehet őket simizni:)
3/4 anonim válasza:
Ja de várj most jutott eszembe 14 évesen kell még melléd felnőtt...
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
1. ez mind pipa...én várom el magamtól, engem tesz boldoggá. Amiket felsoroltál, azok kötelezettségek, de én ezt nem kötelességnek fogom fel, hanem élménynek. Szeretek segíteni az embereknek. Bearanyozzák a mindennapokat. :)
2. köszi, majd utánanézek!
2015. aug. 24. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!