Egy szülő mennyire befolyásolhatja az iskolaváltást?
Középiskolát úgy tervezz, hogy a jövőd biztosítva legyen. Az a probléma hogy a fiatalok 16 éves korig nem tanulóképesek, és nagyon nem érdekli őket a jövő (van akit 20 évesen se persze, de általánosan), úgyhogy én azt tartanám előnyösnek, ha a gyerekkel elvan beszélgetve, mit szeretne, de az is szempont legyen, hogy mennyire életképes az amit a sulitól kapna. Ez nagyon fontos, mert amit ad suli, arra tudsz majd alapozni. A középsulis barátságok meg majdhogynem mindegy, mert 4 év és utánna megy mindenki a dolgára, szerez új ismerősöket stb...Ugyan úgy mint 8. után (nem filmekben kell gondolkodni). Ettől függetlenül van 1 tartós barátságom középsuliból, de mostani ésszel inkább gondoltam volna a jövőmre, hogy könnyebb legyen alappozni.
Én csak azt mondom jól gondold át. 4 év nagyon gyorsan elszáll, és utánna már mindegy. Ne pocsékold az időd. 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!