Egyedül elmenni bulizni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves lány vagyok, most kezdtem tanulni Budapesten. Egyetlen problémám van: szívesen elmennék bulizni, de sajnos kevés a "lánybarátom", inkább a fiúkkal vagyok jóban. Ez viszont azzal jár, hogy ha bulizni megyünk, nem hagynak ott, tehát ők sem és én sem tudunk ismerkedni. Arra gondoltam, elmegyek egyedül, de olyan furcsa lenne teljesen egyedül táncolni, és még annyira nem ismerem a várost sem, meg a szórakozóhelyeket sem. Szerintetek próbáljam meg? Vagy veszélyes?2015. dec. 20. 01:35
1/4 gnoomage válasza:
Miért nem tudtok ismerkedni? Oda mész egy sráchoz és beszélgetsz vele.
2/4 anonim válasza:
Szia! Én a helyedben biztos hogy nem mennék teljesen egyedül, főleg úgy, hogy még tapasztalatlan vagy a közlekedés terén. Nem vagyok paranoiás, és fiúként elég sokat mászkálok éjszaka a városban (akár egyedül), de lányként lehet hogy nem mernék, bulizni meg végképp nem. Szerintem próbálkozz úgy, hogy a társasággal vagy, és kicsit arrébb táncolj, vagy valahogy tedd egyértelművé, hogy te csak a társasághoz tartozol, és nem valamelyikükhöz.
3/4 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Elég bunkóság lenne otthagyni a fiút/fiúkat úgy, hogy oda is és haza is kísérnek. Ráadásul mi van, ha közben elkeveredünk egymástól?
2015. dec. 20. 01:50
4/4 gnoomage válasza:
Miért lenne bunkóság?! Ha a haverjaid azt akarják egyedül maradj életed végéig, akkor nem nagyon nevezném őket havernak... Ha valaki eljönne a baráti társaságunkkal, közben pedig elkezdene dumálni egy másik sráccal, de nem akar egyedül hazamenni, kb a fél csapat menne vele, addig is hülyülnénk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!