Garadex kérdése:
Hogy változzak meg?
Figyelt kérdés
12-es gimnazista vagyok. A 4 év alatt amit itt ebben a közösségben éltem le volt pár barátom meg elvoltam az osztállyal, de igazán sose illeszkedtem be. Mindig én voltam a poénok központja, nem tudtam visszaszólni. Ebbe a közösségbe már nem fogok tudni beilleszkedni. De igazán már nem is akarok, amúgy is kicsit komolyabb a beállítottsagom. A kérdés az, hogy az egyetemre hogy készüljek fel? Olyan jó lenne egy jó közösségbe tartozni.2015. dec. 14. 10:59
1/2 anonim válasza:
Az egyetem már nem középsuli, ott már nem néznek ki, és nem bántanak, főleg nem poénkodnak. Add magadat ennyi az egész, majd csapódnak hozzád emberek.
2/2 anonim válasza:
Egyetem más lesz. Egyébként meg általában elég, ha elengeded a füled mellett a poénokat, mert azokon poénkodnak főleg, akik felveszik. Visszaszólni meg akkor tudnál, ha nem érdekelne, hogy mit szólnak mások ahhoz, hogy visszaszólsz vagy hogy kit bántasz meg vele.
A határaidat az egyetemen is meg kell húzni, nem jó, ha engeded, hogy beléd tapossanak, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!