Hogy változzak meg?
Szia! :)
Szerintem mindig legyel onmagad! Ahogy te jol erzes magad! Ne arra gondolj, h mit gondolnak/mondanak rad masok, mert ez is caak jelzi, h az o eletuk annyira unalmas, h a tiedet kell kivesezni! Ne add meg nekik ezt az oromot, h kirohogjenek! En is beleestem ebbe a hibab, h mindig mindenkinek meg akartam felelni, aztan rajottem, h egyetlen ember van a Foldon akinek en meg akarok felelni, az EN vagyok! Es a tobbi ember velemenye nem szamit, mert tudom, h nem fog mind a 7 milliard ember szeretni engem, barmennyire is szeretnem/probalom! :(
Te is, ha kicsit felenk vagy a suliban, hat van igy. De ha jokat tudsz bulizni a nem sulis barataiddal, sz*rd le, h a sulisak meg mit gondolnak rolad!
De szerintem ne felj a sulisaktol, mert senki sem jobb nalad, h kritizaljanak, vagy piszkaljanak, mert felenk vagy! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!