Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy változzak meg?

Hogy változzak meg?

Figyelt kérdés
Társasában egyszerüen nagyon rosszul érzem magam,főleg a mindennapos suliban.Már elfogadtam magam így amilyen vagyok sajnos.Nagyon keveset beszélek,egyszerüen hiába próbálom magam rávenni hogy mondjak valamit,nem megy,de ha sikerül is nagyon gyors eldadogom és a másik fél hülyének néz ahogy beszélek,persze 4szemközt mindenkivel el tudok beszélgetni,de ha társaságban vagyok és mindenki rám figyel rettentően összezavarodok,hiába próbálok ne foglalkozni azzal mit gondolnak mások.Most mondok egy példát. Suliban minden nap,mindig ilyen vagyok kivétel nélkül 10 éve kb amióta elkezdtem suliba járni talán még óvodába is.Na szóval valójában csak iskolában vagyok ilyen lehangolt mert utálom a sulit és ez kihat rám.De aztán ha elmegyek bulizni jól érzem magam még nem jönnek az osztálytársaim akik visszahúzódónak ismernek,a sulin kivül persze nem vagyok olyan,és így leégetem magam a sulin kívüli barátaim előtt.Suli miatt vesztettem már el pár barátot.Nem tudok mit tenni nem találom a helyem a világban,már élni sincs kedvem néha,rengeteg barátom lehetne mert sok embert kedvelek,de ők nem kedvelnek engem amilyen vagyok...Nem akarok ilyen lenni :S
2015. máj. 10. 02:25
 1/1 anonim válasza:

Szia! :)

Szerintem mindig legyel onmagad! Ahogy te jol erzes magad! Ne arra gondolj, h mit gondolnak/mondanak rad masok, mert ez is caak jelzi, h az o eletuk annyira unalmas, h a tiedet kell kivesezni! Ne add meg nekik ezt az oromot, h kirohogjenek! En is beleestem ebbe a hibab, h mindig mindenkinek meg akartam felelni, aztan rajottem, h egyetlen ember van a Foldon akinek en meg akarok felelni, az EN vagyok! Es a tobbi ember velemenye nem szamit, mert tudom, h nem fog mind a 7 milliard ember szeretni engem, barmennyire is szeretnem/probalom! :(

Te is, ha kicsit felenk vagy a suliban, hat van igy. De ha jokat tudsz bulizni a nem sulis barataiddal, sz*rd le, h a sulisak meg mit gondolnak rolad!

De szerintem ne felj a sulisaktol, mert senki sem jobb nalad, h kritizaljanak, vagy piszkaljanak, mert felenk vagy! ;)

2015. máj. 10. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!