Valaki segítsen létszi (? ) 15/L
A koliban az a feladat, hogy húzni kellett egy személyt a szobatársaim közül és a húzott személyről kell pár sort írni.
A helyzet az hogy én még csak kilenceedikes vagyok és egy 12.-es végzőst húztam. Együtt olyanok vagyunk mint egy 18éves és egy érte rajongó 8éves :D sajna nem tudok jól fogalmazni és egy aranyos szöveget szeretnék mert nem szeretnék beégni. :(
Pár dolog róla: lány, okos, sokat tanul, aranyos, szeretetre méltó, sokat játszik egy virágos és méhecskés játékkal, rocker, 1órát gyalofoltunk a sötétben hogy 10percet hintázhassunk (ő ült a baba hintába), képes késő délután lemenni a városba csipszért, sokat kockul...nem tudom mi kéne még.
Előre is köszönöm a segítséget. :)
"lány, ... képes késő délután lemenni a városba csipszért, sokat kockul...nem tudom mi kéne még."
facebook profil + telefonszám!
Óh, azt el is felejtettem hogy szeret a poummal játszani. Mondtam neki hogy kezdjen valamit az autóval, rábízom hogy mit. Befestette pirosra és elkezdte ébekelni, hogy porse szerelem száguldás xD
Meg valamikor beteg volt és nem jött vissza koliba. Írtam neki fb-n hogy nekem is leromlott a közérzetem erre ő: "betegséget szórok szét, megfertőzlek mindenképp" xD (hátha segít)
Jaj, istenem, akkor írd le. Természetesen javítva, hogy te vagy 154 cm. De ha még növésben vagy, írj esetleg 155-öt, hátha addigra aktuális lesz. Amúgy meg már leírtad ide (a gépelés is írás), vagy az sem mindegy, hogy kézzel írott, vagy géppel? Körülményes lányok vagytok, ti szobatársak.
"...és a húzott személyről kell pár sort írni."
Na, tessék, neked már lassan egy egész könyved lesz "Ciki Pici avagy: Szobatársam és én" címmel, már csak kiadót kell találni a GYK kérdésnek. Komolyan mondom, ha ebből nem ollózol össze valamit, akkor semmiből. Amennyire itt spontán fogalmazol, szerintem nem okozhat gondot rendesen megírni, annyira azért értesz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!