Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Sokan, akiknek van párjuk,...

Sokan, akiknek van párjuk, miért nyáladzanak 0-24 a facebookon?

Figyelt kérdés
Egyszerűen undorító szerintem, naponta új csókos képek, szeretleket írogatni egymás falára az egész ismerősi kör szeme láttára - és nem lőheted ki, látod és kész, vagy az egész embert nem látod, vagy mindenét látod..

2015. dec. 3. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem meg nem undorító. Mármint az Ő oldala, azt tölt fel/csinál ami neki jól esik.

Ha közeli barát vagy ismerős aki fontos neked így kell elfogadni.

Amúgy állítsd le a követést, és nem fog annyi képet/kiírást kiadni róla.

2015. dec. 3. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
18%

Mindenki megválogathatja az ismerőseit, és a kapcsolattartás módját is.

Számomra aki nincs benne a telefonban az nem létezik.

2015. dec. 3. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
55%

Húú én is mennyire utálom az ilyeneket :D

Nem értem hogy miire jó ez, menjenek át egymáshoz és tartsák meg egymásnak.rajtuk kívül mindenki lesz..rja a kapcsolatukat :D meg amúgy is (szerintem) sima "imádlak" meg "drágaságom" helyett is ki lehet fejezni hogy szeretik egymást.

állítsd le a követést, én is ezt teszem.Van amikor a barátnőm mutatja hogy milyen nyálas üzeneteket küldözgetnek egymásnak és olyankor megmondom neki hogy nem érdekel meg hogy pont lesz..rom.Nevezhet szívtelen dögnek de nem kell túlzásba esni ezekkel mert hamar véget ér a kapcsolat.

2015. dec. 3. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
Kommentelj oda valami jópofát
2015. dec. 3. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
A csókos képek alá oda kell írni "Ó hogy ragadnátok össze"
2015. dec. 3. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Akik ezt csinálják azok vagy nagyon fiatalok, vagy pont, hogy nem tökéletes minden, ezért a fb-on keresztül magukat győzködik.

Minden házas/kapcsolatban élő ismerősöm éli szépen az életét ezen allűrök nélkül, mert nem érdekli őket, ki mit gondol róluk, és feleslegesnek tartják, hogy akár vadidegenek is belelássanak a magánéletükbe.

2015. dec. 4. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!