Ti hogyan írtok rá egy Rég nem látott ismerősre?
Van egy csak akivel még szeptember környékén dolgoztam együtt vel diákmunkán. De eztán element mostanában nem beszéltünk. Ti miről beszélgettek ilyenkor milyen sűrűn úrtól rá?
19/fiú
Hát, embergyerek! Mielőtt elküldöd, először olvasd el újra, hogy mit írtál. Köszi.
A kérdésre a válasz: Így: "Szia! :) Hogy vagy? Mesélj magadról, mi minden történt veled, régen beszéltünk. :)"
Ennyi. Baromi nehéz feladat. Nem rosszból mondom, de az, hogy 19 évesen sem írni, sem fogalmazni nem tudsz az baj. Na, további szép napot! :)
"Szia! Rég nem láttalak. Hogy vagy?"
Bonyolult dolgok ezek...:D
Szia Leokádia!
Ezer éve nem láttalak!
Mi újság Veled?
Férj?
Család?
Gyerekek?
Szia köszi talpra àlltam..azota lett egy kislànyom leokàdtól akit dórikànak neveztünk el .. csupàn azért mert te akkor szartàl ràm mikor miattad kerültem oda ahova..
Üdv leokàdné..azaz "csak"egy defektes
Jo az egyenruhàs haver autoja .. neked meg a hosszu haj..tudod az a gyengém..puszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!