Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért néz engem mindenki?

Miért néz engem mindenki?

Figyelt kérdés
Utcán megyek, suli folyosón, bárhol és bámulnak engem, kortól függetlenül de néha még lányok is. Azt mondják nagyon szép lány vagyok de frusztrál amikor egyszerre akár több ember is engem néz mintha tettem volna valami rosszat.

2015. nov. 19. 12:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%

Szia!

Pont így vagyok én is.Már nagyon idegesít engem is. De a magyarokra különösen jellemző,ez a birka viselkedés,hogy mindenkit bámulnak,majd ki esik a szemük.

18/L

2015. nov. 19. 12:10
 2/12 anonim ***** válasza:
80%

Fogad el ezt.Kivánom,hogy ez legyen a legnagyobb problémád!

De ha mégis nagyon "frusztrál" probálj meg nem feltünöen öltözködni.

Szia

2015. nov. 19. 12:34
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Ne mosakodj, ne moss hajat egy hónapig, és ruhát se cserélj azalatt, és már meg is oldódik a problémád.

Örülök, hogy segíthettem.

2015. nov. 19. 12:38
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Sosem értettem, ez miért zavarja a lányokat. Ha néznek, az azt jelenti, hogy tetszel azoknak, akik néznek, mert szép vagy. Ez BÓK.
2015. nov. 19. 12:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, van hogy lányok is néznek.
2015. nov. 19. 13:02
 6/12 anonim ***** válasza:

ÉN átlagos külsejű-ízlésű vagyok, de engem is szokott zavarni, hogy fiatalok-idősek-fiúk-lányok megnéznek. Egy ideig nem tud zavarni, de mivel a munkámból kifolyólag sokat járkálok a városban, néha elég szembetűnő tud lenni.Ilyenkor mindig elkezden nézni magam, hogy van-e rajtam valami, vagy netán folyik-e az orrom vagy vérzik-e, vagy egyéb érdekes van-e rajtam, de semmi.De mondom még egyszer tök átlagos vagyok...

21/L

2015. nov. 19. 13:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Szegénykéim, micsoda problémáitok vannak, néznek a kanok, mert kívánatosak vagytok.:'(( Nem is tudom elképzelni, hogy tudtok ezzel a teherrel együtt élni, nem hiába mondják, milyen nehéz nőnek lenni.
2015. nov. 19. 13:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Magyar szokás engem is mindig megbámulnak. 25F. Annyira fura volt mikor Párizsban voltam, mindenki levegőnek nézett :D
2015. nov. 19. 13:53
 9/12 anonim ***** válasza:
Te is ugyanezt teszed mert észre veszed. Ne bámuld őket és akkor nem fogod látni. Én is szép lány vagyok és engem is sokat bámultak mindig, ezt kiküszöbölve megtanultam "nem észre venni" ezt. Ha zavar ne bámuld vissza, mert akkor ő is azt gondolhatná, hogy "mindenki engem bámul"... :D
2015. nov. 19. 20:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen ez inkább itthon szokás. Mondjuk addig jó, amíg az emberek kíváncsiak egymásra. Külföldön ha pl. elestem, senki le sem tojta, itthon meg segítettek. Én férfi vagyok, és engem is szoktak nézni, pedig nem öltözöm feltűnően. Férfiak is néznek, azért ez eléggé zavarba ejtő.
2015. nov. 20. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!