Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti mikor voltatok először...

Ti mikor voltatok először koncerten?

Figyelt kérdés
13 vagyok és szeretnék elmenni egy koncertre de nem engednek a szüleik. (bár lehet igazuk van mert rock-metál-nemtudomaműfaját koncertről lenne szó és lehetnek durva emberek)
2015. nov. 13. 20:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
17, azóta se mentem többet, nagyon rossz élmény volt.
2015. nov. 13. 20:06
 2/10 anonim ***** válasza:
2, azóta is rendszeresen. Attól függ milyen koncertre mész. A rockos-metálos koncertek ill. az elekrtonikus dj koncertek elég rossz első élmények ezzel kapcsoltban. 15/l
2015. nov. 13. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyedül nem való egy 13 évesnek még egy konszolidált koncert se, nemhogy egy pogós. Szerezz magad mellé pár ismerős felnőttet.
2015. nov. 13. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Youtube-on sokkal jobb egy koncert, pl. Wellhello volt az ami akkora csalódás volt hogy inkább megittam 8 sört csak hogy ne érezzem magam szarul.
2015. nov. 13. 20:20
 5/10 anonim ***** válasza:
15 és szintén rock koncert. Jó volt és azóta is sokat voltam. Ja durva emberek vannak, de ha pl nem előre és a tömeg közepébe fogsz állni, hanem a mondjuk a szélén vagy hátul, akkor nem lesz gond.
2015. nov. 13. 20:22
 6/10 anonim ***** válasza:
11 évesen
2015. nov. 13. 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Először 12 évesen, rap koncert. Aztán meg 14 évesen 2 napra elmentem a sziget fesztiválra egyedül... szerintem a rock-metál koncerteken pont nincsenek durva emberek. Pogózás inkább punkoknál szokás.
2015. nov. 13. 21:45
 8/10 anonim ***** válasza:

17 voltam, amikor elmentem életem első Road koncertjére egy haverommal.

13 évesen tényleg korai még, legalábbis egyedül. Felnőtt kíséretével már oké a dolog.

2015. nov. 13. 23:07
 9/10 anonim ***** válasza:

10 évesen anyám elvitt Zámbó Jimmy koncertre. Lehet, hogy abszurdnak hangzik de azelőtt sosem láttam igazi, nagy koncertet fényekkel és élő zenekarral, így nagyon nagy élménynek maradt meg. Mivel kis városban laktunk, utazni is kellett, azelőtt még vonaton sem ültem soha és nagyon menőnek éreztem magam, hogy míg más gyereket egy helyi majálisra sem engedtek el egyedül, engem egy igazi konccertre vittek el :D 25 éves metálosként sem ciki, amikor visszagondolok rá.

A rockkoncertről meg annyit, hogy nincs több durva ember, mint bárhol máshol, viszont egyedül én sem engednék el egy 13 évest. Lehet bárki, aki beléd köt, ellophatják a cuccod, stb. tehát mindenképpen jó, ha van veled pár ember, leginkább felnőtt. Ez minden koncertre igaz, bár zárójelben megjegyzem, én mindig a legblackmetálabb fúdedurva koncerteken látom a legbékésebb embereket, akik előretolnak, hogy lássak (alacsony, 40 kilós lány vagyok) és elkapnak, ha sodor a tömeg, valamint körülállnak, ha a közelben valakik durván kezdenek pogózni.

2015. nov. 14. 18:46
 10/10 anonim ***** válasza:

12 voltam még, decemberben mentem Skillet koncertre.

13/l

2017. márc. 14. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!