Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van egy hatalmas problémám....

Van egy hatalmas problémám. Hogyan adhatnam vissza a gyerek telefonnyát?

Figyelt kérdés
Elvettem egy barátom telefonnyát a suliból, es el akartam adni, de rendorseg is fog jonni es nem tudom hogy mit csinaljak. Ha szemelyesen vissza adom neki, akkor mindenkinek elmondaná. Ha a portára, akkor elmondjak hogy ki adta le es megtalalnak. Ha az osztalyfonokomnek akkor a szuleimnek is elmondjak. Mihez kezdjek?? Nagyon be vagyok parazva!! Kerlek segítsetek! Hogy adhatnam neki vissza ugy hogy senki ne vegye eszre?

2015. nov. 13. 13:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Te kevered ezt a helyet valamivel. Itt nem kezdő bűnözőknek segítenek. 100 módja lenne annak, hogy megúszd ezt, de azért sem írok semmit. Ha ilyen okos voltál akkor másszál is ki belőle. Valaki megdolgozott azért, te meg csak úgy el veszed tőle. Ha lenne benned egy kis emberség akkor jelentkeznél te magad, hogy a rendőrök fontosabb dolgokkal is foglalkozhassanak.

Szm.: Annyira nem lehettek jó barátok ha lenyúltad a telóját. Ha az én egyik „barátom” tenné ezt egy vascsővel köszönném meg neki.

2015. nov. 13. 15:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha olyan hülye vagy, hogy még erre sem tudsz megoldást találni, akkor legközelebb talán ne lopj el semmit.
2015. nov. 15. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!