Miért van az, hogy ha egy csoportban van egy jóképű lány, fiú és majdnem mindenki a lányok, fiúk őt akarják miért van ez? Mert jóképű?
Figyelt kérdés
Emberhez illő válaszokat kérek,köszönöm.2015. nov. 8. 19:52
3/5 anonim válasza:
mert az emberek vonzódnak a jó külsejű emberekhez
de ha jobban megismeritek egymást, akkor azért a többiek egyéb értéke is kiderülhet és másoknak is lehet esélye az ellenkező nemnél
4/5 anonim válasza:
Az esztétika egyik alapkérdése is az mi a szép? Miért látjuk azt a valamit szépnek, vonzónak. Bölcseknel is komoly fejtörést okozott hogy ezt megtudják fogalmazni. Annyi tény. Ami szép az vonzó!
5/5 anonim válasza:
Amit az előzőek leírtak azért. Saját tapasztalat, fiú vagyok és jóképű, de legtöbbször már unalmas, hogy mindenki csak azért akar megismerkedni, meg jóban lenni velem, mert helyes vagyok. Tehát nem is a belső érdekli őket. Akár lehetnék tök hülye, az sem számítana. De a sem számít, hogy okos vagyok, mert csak a külsőt nézik. Ja és még egy tanulás, csak addig érdekes mások számára egy helyes srác vagy lány, amíg úgy nem alakul, hogy letudnak feküdni vele, ha ez megtörténik nem érdekli őket már. A másik verzió, hogy próbálkoznak egy ideig, majd ha sikertelenül nyomulnak és már értelmetlennek látják, akkor szintén letipliznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!