Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy tudnék ismerkedni az...

Hogy tudnék ismerkedni az iskolámban?

Figyelt kérdés

A kérdésem igazából olyannak szól akinek sok barátja van gimiben. Évfolyamból, felsőbb/alsóbb évről. Hogy ismerkedtek velük? Mármint gondolom nem szólítjátok le őket a folyosón. Pls adjatok tanácsot mert nemrég jöttem gimibe és nincsen sok barátom, az osztálytársaimat pedig nem ismerem.

15/l

2015. nov. 7. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:

eleg, ha egyik osztalytarsad melle beulsz, vagy beultetnek, es elkezdetek beszelgetni. lehet, hogy o ismer 10 masikat, bemutat nekik, es a 10 masik ismer fejenkent 4 masikat blablabla :D

menj szakkorre, ora utani ismetles vagy akarmi :) vagy irj ra egyik osztalytarsadra, hogy mi a hazi, es kezdjetek el beszelgetni:D

2015. nov. 7. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Én (szakközépiskolásként) egyszerűen tudok barátkozni. Az én osztályom általában ismer pár idegen egyént,akikkel gyakran beszélgetnek. Ilyenkor ha ott vagyok velük,én is bekapcsolódom a beszélgetésbe. Innentől kezdve pedig ha az adott idegen emberke szimpatikus,akkor haverkodom vele. Vagy másik dolog,ha egy iskola társam ugyan azzal a busszal jár,mint én. Akkor mellé ülök,és nemes egyszerűséggel elkezdek beszélgetni. Vagy ha az iskolában van valamilyen rendezvény,az nálam mindig tuti siker,mert sok új embert ismerek meg rajta. Ha már van egy ilyen barátod,akit nemrég ismertél meg,az be fog mutatni előbb-utóbb az ő barátainak. Elkerülhetetlen lesz,hogy találkozz általa újabb és újabb emberekkel. Nálam is ez volt! :D D akár iskolai versenyeken is megismerkedhetsz új arcokkal! :) Sok sikert!
2015. nov. 7. 18:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

öhm kicsit elrontottam:D azt akartam írni hogy az osztálytársaimat nem igazán kedvelem:Dd

2015. nov. 7. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia:) en igazabol alapbol elutasito vagyok, megis, akikrol akar felsobb evfolyambol almodoztam ugymond, hogy megismerkedem veluk, (az evfolyamtarsaim nem szimpik) mindegyikkel sikerul, es most mar en iranyitom azokat a kapcsolatokat. A tobbi valasz alapjan is lehet ismerkedni, de ha konkretan kinezel magadnak valakit, nyugodtan kerj tanacsot privatban:D azt hiszem, ebben tudok segiteni:)
2015. nov. 7. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!