Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy albán pasi írja, hogy...

Ha egy albán pasi írja, hogy szeret? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy csaj ismerősöm, aki már több éve együtt van az albán barátjával, és tök jól megvannak.. Véleményetek?

2015. nov. 4. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hááát én inkább kihagynám!

Elcserél egy kecskéért!

2015. nov. 4. 20:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok rasszista,de inkább ne,balkáni emberek mind kiszámíthatatlanok és beszámíthatatlanok, (én is az vagyok).:-) A nőket semmibe veszik,könnyen elcsattan egy-két pofon is-hiányzik ez neked?
2015. nov. 4. 20:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha te is szereted, akkor hajrá.

Csak azt tanácsolnám, ha muszlim vallású, nem biztos hogy kedvezőek lesznek neked az elvárásai, ezért gondold végig. Nincsen semmi bajom a muszlimokkal, ők is lehetnek kedves, tisztességes emberek, csak más a világképük. Ha egy muszlim férfival tervezel majd összeházasodni, nagy az esély rá, hogy neked is vallást kell majd váltanod, mert ő valószínűleg nem fog. Őket arra nevelik, hogy azonos vallású nővel kössék össze az életüket. Ha nem vagy az, vagy vallást kell váltanod, vagy nem fog működni.

2015. nov. 4. 20:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, nem tudom milyen vallású.. Ezt nem lehet csak úgy megkérdzni tőlük mi?
2015. nov. 4. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Menekülj ezek 100000x rosszabbak mint a kisebbségiek......

Olyan tenyerbe mászoak de a saját érdekük szerint forgatják a dolgokat.

2015. nov. 4. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Hát a vallást azt nem illik megkérdezni.:-(
2015. nov. 4. 22:12
 7/8 anonim válasza:
A bugyidba akar bejutni mindenképpen. Minden kedves szavával, gesztusával azt próbálja elérni, hogy lefeküdj vele. Tisztelet a kivételnek, ők a magyar lányokat csak használják.
2015. nov. 18. 22:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért ne illene megkérdezné. Összefeküdni lehet vele, de azt nem lehet megtudni mégis hogy gondolkodik? Röhej. Szerintem ezt akkor nem ILLIk megkérdezni ha nem párkapcsolat miatt ismerkedik az ember hanem pl. munka miatt. A párkapcsolat az EGYETLEN olyan ok, ami engedélyt ad arra hogy megismerd a másikat. Szerintem. Persze én a részemről csak azért mondom ezt mert idegenekkel nem szívesen kezdek. Előbb meg akarom ismerni a másikat. De vannak akik házasságba is úgy kezdenek bele hogy azt se tudja kihez is ment hozzá. Aztán meg csodálkozik. :D
2015. nov. 19. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!