Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem vagyok erőszakos, mit...

Nem vagyok erőszakos, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy most szombaton voltunk 3-an kocsmában, de belénkkötött 16 színesbőrű ember. Túl erőbe voltak így futottunk, a pletykák ugye terjedtek. Így kb az egész társaságom tudja ezt. A lényeg... Haveromék összebeszéltek, hogy ne hadjuk ezt annyiba... Az egyik gyereket ismerjük és kitervelték, hogy szerdán suli után menjünk és verjük agyon cserébe, mert 16-an ránkjöttek. Ezzel nincs is baj, nem félek verekedni.... De a következményektől nagyon félek, hogy lecsuknak és kirúgnak a suliból? Mi jót tegyek? Ha nem megyek velük, akkor egy szánalmas lúzer leszek az egész társaságom szemében... Viszont ha elmegyek félek, hogy lecsuknak...

18/f

2015. nov. 1. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Én attól félnék, hogy legközelebb elkapnak tizenhatan. Kerüld a balhékat!
2015. nov. 1. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne menj el. Attól ti se lesztek jobbak, hogy tizenhatan megveritek az egyik kisebbségit. Nem valószínű, hogy emiatt elkapnak és jogi következményei lesznek, de a kis kockázatot sem éri meg ilyen idióta balhéért. Ráadásul ha az illető elővesz egy bicskát és belédböki, mielőtt szétveritek, abból komoly egészségügyi problémáid is lehetnek. Hagyjad a francba, és ne hagyd, hogy a vagánykodó macsó haverjaid bepalizzanak mindenféle hülyeségbe, abból csak később is a gond lesz. És ne védd előttük a tekintélyedet, mert őszintén, minek? Attól még nem leszel menő, hogy belekötsz emberekbe.
2015. nov. 1. 19:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Azzal nincs baj... Rocker vagyok, Pesten élek és simán összetudunk gyűjteni egy 60 fő rockerbandát, akik szívesen segítenek. Itt a rendőri következményektől félek, ha valaki ránk hívja őket
2015. nov. 1. 19:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor figyelj, hogy ne tudjanak azonosítani. Ne úgy öltözzetek, hogy felismerjenek. Talán érdemes lenne maszkot húzni. Beszélnetek sem kéne a füle hallatára. Aztán nehogy figyeljen a 70 éves Gizi néni az ablakból mikor maszkot húztok.

De gondolom ti odamentek mikor ül valamelyik padon és füvet szív aztán levertek neki párat, ez nem egy okosan kidolgozott terv lesz.

Ha nem kerül korházba akkor nem lesz következménye. De tényleg gondolj arra, hogy rád vagy valamelyik haverodra másnap ugyanígy rátámadnak ha reggel lemegy a közértbe, vagy ilyesmi.

De persze ha okosan csináljátok nem kell aggódnotok semmi miatt.

2015. nov. 1. 20:23
 5/6 anonim ***** válasza:

" simán összetudunk gyűjteni egy 60 fő rockerbandát, akik szívesen segítenek. "

Komolyan, ezt a rohejes arcoskodast :)

Azt hiszed batrabb leszel attol mert levertek valakit tobben aki egyedul vagy? Csak azt fogja mutatni milyen gyava kis patkany vagy valojaban. Es tenyleg lehet jogi kovetkezmenye, fel sem tudod fogni mi minden tortenhet, meg az is lehet hogy nehany evre sittre vagnak, aztan te leszel a benti kemeny arcok baratnoje.

2015. nov. 2. 00:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Én nem arcoakodok... Csupán leírtam, hogy nincs baj vele, ha többen utána elakarnak kapni. Nem vagyok kemény gyerek bevallom. Most verekszek életembe másodjára (már ha velük megyek) és erőszakos, kötekedő sem vagyok. Ne értsd félre... A gyereket meg azért akarják megverni, mert személyesen ismertük és ő is kötekedett, nem hogy leállította volna a többi gyökeret. Tudom, hogy vagámyabb nem leszek tóle, de félek, hogy le fognak nézni, mert a barátaimnak nem segítettem.

2015. nov. 2. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!