Budapesti filozófiai csoport, ami semmilyen valláshoz nem kötődik, létezik-e?
Nem tudom mit tudsz erről a csoportról de ahogy látom nem sokat. Ez a csoport nem szekta, ebben a csoportban szoktunk a világ minden dolgáról beszélgetni, a hétköznapi dolgoktól egészen a túlvilági történésekig.Szigorúan SZKEPTIKUS SZEMMEL VIZSGÁLÓDUNK.
"A firaizmus egy filozófiai ágazat, tanításunk egyik fő alaptétele, miszerint a boldog élet eléréséhez nem a jelenlegi társadalom által ránk rótt szabályok, etikettek, betartása a siker kulcsa, hanem az; ha felismerjük hogy a szellemi teljességhez, és a szellemi börtönből szabadulás, a személyre szabott saját Utunkon lévő megtapasztalás a valódi alternatíva. (A Fejlődés Újta)"
Szóval ne tévesszen meg a külső, és a cím. ;)
Meg amúgy ha már így egyből van véleményed erről az oldalról, akkor előtte nézz is utána a dolgoknak mielőtt nyilatkozol.
Na egy szónak is száz a vége, nem akarlak rábeszélni semmire,úgy is te tudod melyik csoport megfelelő számodra.
kedves első és harmadik válaszoló: én a 2-es válaszolónak írtam, amit írtam a szektás csoportokról.
a facebookos csoportot megnéztem, de a leírása nagyon nem nyerte el a tetszésemet, nem valami eszes ember írta, de igazad van, vetek rá még egy pillantást, hátha. (mondjuk én személyes beszélgetésekre gondoltam, olyan csoportot keresek, nem neteset)
Támogatom a kérdezőt abban, ha nemtetszését fejezi ki az első válaszoló által ajánlott csoport iránt, nekem is hasonló benyomásom volt róla.
Épp ma reggel osztott meg egy ismerősöm facebook-on egy valamivel talán komolyabb szerveződést, bár jobban megnézve elég kezdetleges a dolog még, de talán érdemes foglalkozni vele, egyébként sok ilyen van még, az ELTE-n is, ha gondolod még utánajárhatok hasonlóknak. Volt filozófia tanárom tartott szemináriumokat a Callas-ban régebben, de ő kiköltözött Párizsba, egyébről most így hirtelen nem tudok. Ja és a link a szóban forgóról: [link] és az event: [link] (aztán így jobban megnézve az is lehet, hogy ez az egész zártkörű, de csak nem... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!