Ti barátkoznátok egy ilyen emberrel esetleg folytatnátok vele komolyabb kapcsolatot a lentiek alapján?
14 éves leszek nemsokára és kissé más vagyok, mint a korombeliek. Nekem például nincs ezer selfiem a Facebookon és kicsit szegényes is vagyok, ezalatt azt értem, hogy nincs IPhone-m és őszintén szólva van néhány kínai ruhám.
Ezektől függetlenül ápolt vagyok és nagyon kedves, mégis mintha az emberek megunnának egy idő után. Sokszínű személyiség vagyok, jól megtalálom a közös hangot másokkal, de mindig csak egy "pótlék" vagyok. Sosem volt normális, hosszú barátságom, kapcsolatom végképp nem.
Ezek alapján van itt valaki, aki szívesen szóba állna egy ilyen lánnyal? Utolsó elkeseredésemben már csak ide írok. Itt szeretnék válaszokat kapni mert itt anonimon mindenki - feltehetően - őszinte.
Én nem. Nem bírom a felszínes embereket, akik azt hiszik, hogy egy iPhone miatt barátkoznak, vagy épp a hiánya miatt nem barátkoznak velük... te ugyanolyan felszínes vagy, mint a gazdagok, csak neked nincs pénzed, de a gondolkodásod ugyanolyan sekélyes.
"Sosem volt normális, hosszú barátságom"
Annak biztosan oka van, mégpedig az, hogy egy komlexusos ember vagy, aki csak azt nézi, hogy másoknak mennyi pénze, milyen értéktárgyai vannak, és persze azonnal előítéletes, hogy ha a másiknak mondjuk drága telefonja van, akkor tuti nem fog veled barátkozni. Emiatt feszengsz, gátlásos vagy, ezért lehet az, amit fent vázoltál "mintha az emberek megunnának egy idő után"
"őszintén szólva van néhány kínai ruhám"
Erre már szavak sincsenek... szerinted ha egy lány barátkozni akar, akkor azzal indít, hogy belenéz a másik ruhacímkéibe?!
# 12:
Nem, nem minden fiú van, "szíve mélyén úgy beállítva" (ez azért eléggé nyálas volt) de tényleg léteznek olyan fiúk, (és lányok is) akik "igazi értékekre gerjednek". Amúgy elég kevés az ilyen ember, de inkább legyen valakinek 2 ilyen barátja, mint 200 felszínes.
Szia.
Kiemelkedő intelligenciával rendelkezel. Tudod, gyerekkoromban, mi szegények voltunk.
Nekem a szüleim mindig azt mondták nekem. Fiam, amíg a ruhád tiszta és nem szakadt, nincs miért szégyenkezned!
S az veszít, aki nem véli felismerni, az értéket benned.
Azért vigyázz!!! Itt is vannak emberek akik nem azok, mint aminek leírják magukat.
Még csak most néztem meg a többi választ és mindent köszönök, az összesen elgondolkodom. :)
(A lepontozásokat nem én csináltam. Nem tudom, hogy egyes válaszoknál miért azt jelzi, hogy 0%-ban hasznos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!