Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti ezek után barátkoznátok vele?

Ti ezek után barátkoznátok vele?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel 10 éve barátok vagyunk szinte mindent együtt csináltunk de aztán az utóbbi időben hanyagol engem.Amióta nagyon jóba lett az egyik osztálytársammal folyamatosan bunkó és megalázó megjegyzéseket tesz rám és még flegma is. Amikor ezt meg mondtam neki akkor mondta hogy sajnálja és hogy több időt fog velem tölteni...Aha persze.Június óta nem találkoztam vele és csak néha ír rám hogy "Szia mizu?". Más barátom rajta kívül nincs mert most ballagtam az általánosból és már ők is letojnak. De vagyok olyan "mázlis" hogy a barátnőmmel kerültem egy gimnáziumba. És ismerem első napokba még velem lesz és aztán össze barátkozik mással és megint kapni fogom a bunkó megjegyzéseit és a lekezelő modorát.Remélem érthetően magyaráztam:D ti barátkoznátok vele vagy inkább a gimibem keresek más barátot?

2015. aug. 9. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Már bocsi de szerintem a "barátnőd" nagyon bunkó.. Nem hiszem h érdemes lenne vele barátkozni, inkább keress kedvesebb barátokat.
2015. aug. 9. 18:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem barátkoznék vele. Ha ő így viszonyul hozzám, akkor én miért erőlködnék? Tojd le te is.
2015. aug. 9. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
Igen, én ezek után is szívesen barátkoznék a barátnőddel ha adsz elérhetőséget.
2015. aug. 9. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne barátkozz vele nem érdemli meg. :)
2015. aug. 9. 20:07
 5/6 #Nikii ***** válasza:
Huu de ismerős szitu :D csakhogy engem még 9.ben is kihasznált és bunkó volt velem de ha kellett vmi neki rögtön ugorjak. Ne járj úgy mint én és gyorsan hagyd ott!!!
2015. aug. 9. 20:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) akkor faképnél hagyom :)
2015. aug. 9. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!