Mennyire lehet gazdag ez a fiú?
12: :D
Tényleg fura mánia. Ugyanis közöd hozzá semmi. Nekem sincs a kolleganő sem a szomszéd, se senki anyagi helyzetéhez. Mindaddig míg nem vagy együtt valakivel vagy nem kér tanácsot anyagi ügyekben addig semmi közünk hozzá. Amúgy sem leszel semmilyen információtól okosabb, mert ő utazásra költi ami van (egyébként ismerős kb. annyiból utazta végig ázsiát mint amennyiből más egy repjegyet vesz, tehát abból se tudsz sok tanulságot leszűrni), másnak meg esetleg bor gyűjteménye van, amiről soha nem beszél, közben meg halál csórónak látszik, ismerek olyat is, aki ül a millióin és azt nézi melyik közértben olcsóbb a kóla, de olyat is hallottam, aki az adózatlan jövedelméből a 10 éves mercit turbózta fel annyiért, hogy közel annyit ér mint egy 2-3 éves. Van aki kevés pénzből is viszonylag jól él és van akinek a sok is egy pillanat alatt folyik ki a kezéből, mintha sose lett volna, szóval szerintem tök mindegy, mennyi az annyi.
Nem lehet megmondani mennyire gazdag a fiú. Én az albérletem erkélyéről (aminek a bérleti díja ugyanannyi, mint egy 5-8 nm-el nagyobb VIII. kerületinek, tehát gondolkodhatsz az anyagi helyzetemen :-P) egy XII. kerületi kertes házra látok, amiben 6 család lakik. Ha ott laknék biztos nem azt mondanám, hogy XII. kerületi lakás, hanem hogy XII. kerületi kertes ház... tehát még ez sem mérvadó az anyagi helyzet kiderítésére.
Remélem kellőképpen összezavartalak :-P
Ja.. és nem csodálom, hogy nem lehet sok mindent kiszedni belőle.. ő talán tudja, hogy az ember nem attól átlagos, vagy nem átlagos, hogy apuka mennyit keres, hanem hogy ő majd mit fog elérni az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!