Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit lehet tenni valakivel aki...

Mit lehet tenni valakivel aki állandóan leutánoz?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem hogy ha én veszek valamit magamnak és meglátja akkor neki is kell azonnal. Nagyon unom ezt. Megszeretném leckéztetni,hogy észrevegye magát de nem jut eszembe semmi jó ötlet. Nem gyerekről van szó hanem 39 éves nőről. Irigy rám?
2015. okt. 4. 17:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
27 éves vagy?! Azt hittem, hogy minimum 10 évvel fiatalabb. Konkrétan egy rossz, elkényeztetett gyerek modorában nyávogsz. És hazudsz, mert "bálnák" nem tudnak maguknak ugyanott ruhát venni, ahol ötvenkilós nők... többi dolgot is így eltúloztad?
2015. okt. 4. 20:49
 22/25 A kérdező kommentje:
Van oversized kabát is ami nagyobb méretű mint az átlagos
2015. okt. 4. 21:03
 23/25 A kérdező kommentje:
27 túlsúlyos vagy? Esetleg nem telik jobb cuccokra ezért vagy ilyen negatív?
2015. okt. 4. 21:04
 24/25 anonim ***** válasza:
0%

micsoda problémáid vannak..

nemhogy örülnél, hogy van egy ember aki annyira rajong érted, hogy még a cuccaid lemásolásával is igyekszik azonosulni stílusoddal..

(az hogy tieidhez hasonló cuccokban járkál inkább a csodálat jele, még akkor is ha közben kibeszél)

ha még eztán is zavar, akkor #18-nak igaza van.. csinálj olyat, amit ő sosem merne, pl. fészbúkra tölts fel magadról olyan képeket, hogy kiugrassz egy repülőből, búvárkodsz, pókokat simogatsz, valamibe csak beletalálsz amitől retteg...

2015. okt. 4. 22:18
 25/25 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem menjetek vissza az oviba kiscsillag...

Most komolyan... Ennyi eszed van 27 évesen???

2015. okt. 5. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!