Mit lehet tenni valakivel aki állandóan leutánoz?
Aki nem érti a kérdező problémáját, az gondoljon bele abba, hogy mit érezne, ha holnap reggel az összes munkatársa vagy osztálytársa ugyanúgy lenne felöltözve, mint ahogy betoppantok az ajtón. Cipő, nadrág, felső, hajviselet, színre és márkára pontosan egyezik.
Egyébként egy kamu tetkóvel lehet, hogy meg lehet szívatni. Miután ő is megcsináltatta, te letörlöd a hennádat.
Megkérdezi es elmondom neki. Egy munkahelyen dolgozunk. Jóban vagyunk de gyakorlatban viszont inkább utánoz meg a hátam mögött ismerősöknek azt mondja hogy hülye vagyok, túl drága dolgokat veszek, minek nekem ennyi minden.
De ő magának mindent megvesz plusz legyen minden márkás, divatos. Miközben másokat hülyéz ő maga a hülye hiszen egy fizetős egyetemen sem tudott lediplomázni. Közben azt hazudja mindenkineki hogy bsc,msc van neki. De a valóságban csak egy érettségije van. Állandóan eszik ezért már 90 kiló de azt gondolja hogy ha a legújabb és legmárkásabb cuccai vannak a pasik bomlani fognak érte. Ha nekem van valami új cuccok mindig jön haver kötni kérdezősködni, pár napra rá beállít egy hasonlóval. Az érzésem az hogy irigy rám..
Már egy jó ideje kerülőm ahogy tudom. Megkérdezte ki vágja a hajam erre ő is oda ment fodrászhoz, vettem magamnak tamaris szandált erre jövő héten neki is van. De ezt mar 1000000x alkalommal eljátszotta. Hátam mögött elmond hülyének aztán jön a szemembe nyalizni.
Irigy rám? Hogyan lehet az ilyen embereket megleckéztetni?
6: nekem sokkal olcsóbb autóm van ha megtudná hogy drágábbat veszek mint ő bele is betegedne. Nem beszélve arról ha nyernék a lottón XD
Nem értem mire jó ez a rivalizálás, én 27 éves vagyok csak, van párkapcsolatom és 57 kg vagyok. Ő egy bálna, idősebb nálam és barátja sincs.
1 csinálj olyat amit ö nem mer megtenni.
2 csinálj olyat amit ő nem tud és ha megpróbálja, elrontja nevesd ki
Ismerős helyzet, csak én még gimnazista vagyok...hjaj.
Velem úgy volt hogy nagyon megszerettem a feketét, és állandóan azt hordtam.Az illető már korábbról utánoz, az én szövegeimet mondogatja, egy önálló gondolata nincsen, az én véleményemet hangoztatja, folyton rajtam lóg, stb... Amikor elkezdett csak feketében járni mondom na ezt nem, és beszereztem szép lassan mindenféle egyedi pólót (nyomtatott cuccok, vásárokon talált) a cipőm fehér vászon , és én csináltam meg otthon a mintáját filccel, és NAGYON IGYEKSZEM LESZARNI az illetőt de nehezen megy. Nagyon...
Menj el turiba, néha ki lehet fogni barom jó cuccokat :D fessed be a hajadat valami más színre( mondjuk ez egy kicsit hardcore), és tényleg, próbáld meg egyszerűen leszarni :)A henna szerintem is jó ötlet, bár lehet hogy nem vállalná a tetoválást (vagy ő is hennát csináltatna), de szerintem mindenképpen próbáld ki! és ha tényleg nem segít semmi próbálj meg vele beszélni. Először szépen, ha nem megy így akkor egyre aggreszívebben. Nem vagyok a te helyedben, ennél több most sajnos nem jut eszembe. NAGYON DRUKKOLOK! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!