Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egyáltalán más embernek joga...

Egyáltalán más embernek joga van ehhez?

Figyelt kérdés

Azzal tisztába vagyok hogy random embernek semmilyen regisztrált fiókját nem kezelhessük magyarul nem nézhetünk bele se eamil se fb...

Ez alól kivétel lenne a szülő? Lehet hogy hülyeséget mondok de mivel a szülő is ember ezért neki sincs joga csak úgy átkutatni téged az internetes létrehozott fiókjaidon keresztül vagy azokban kutatni

2015. okt. 2. 13:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%

#9: pont az ilyenekről beszéltem, amikor írtam, hogy torz világban élünk. Mert ugye egy ember, főleg egy fiatal csak akkor lehet kedves, ha bármi áron erőszakosan meg akarja farkalni a csajt. Az ugye fel sem merülhet, hogy egyszerűen csak kedveli. Vagy urambocsá' gyengéd érzelmeket táplál iránta. Mert ugye 2 év korkülönbség az már betegesen perverz, igaz? Nyilván aki csak egy jót dugni akarna, az majd 300 km-ről kedveskedne a lánynak, igaz?

Persze, tudom, az sokkal jobb, sőt, már-már ideális lenne, ha a lány összejönne egy pontosan vele egykorúval, tök mindegy, milyen sráccal, lehet akár olyannal is, aki később megerőszakolja, csak helyben legyen, és vele azonos korú.

Torz világban élünk.

2015. okt. 2. 14:01
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a értelmest választ főleg a utóbbiakkal tudok nagyon egyet érteni és amúgy volt 1 pici félre értés :D nem kapcsolatot akartam vele :D csak úgy haverkodtunk csak előre leírtam hogy csak barátként törődtünk egymással vagy mint 2 tesó szóval még zaklatás se volt hisz semmit se akartam :D mielőtt még pár okos felnőttnek magát kiadó ide jön na meg már a felnőtteknél se tudni mire gondolnak.,,

Még1x köszi mindenkinek megy mindenkinek a értékelés :)

2015. okt. 2. 14:29
 13/17 A kérdező kommentje:
a 9 esnek meg üzenem hogy házit megcsinálni :) Hétvégén megy a tv maci :)
2015. okt. 2. 14:29
 14/17 anonim ***** válasza:
Tökmindegy hogy ki vagy, valakinek a személyes cuccaiban kutakodni hatalmas bunkóság. Aztán ha valami nyomozás van, akkor muszáj de az is nagyon kellemetlen
2015. okt. 2. 14:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Simon Belmon, te majd akkor legyél ilyen megértő, ha nem az ártatlanul meggyanúsított férfi, hanem a 15(!!!!!) éves kamaszlányát védő szülő helyében leszel. Te majd nyútsd át a gyerekedet tálcán.
2015. okt. 2. 15:09
 16/17 anonim válasza:
Te jó ég! A 15-ös úgy válaszolt, mintha vmi pedofilról lenne szó... Könyörgöm, ezek csak tinik, és ahogy olvastam, maximum plátói szerelem alakulhat ki, mivel ilyen messze laknak egymástól, kicsi az esély h találkozzanak. Ha meg mégis (később, pl egy fősulira mennek), akkor meg úgyse lesz ott a szülő, h tiltsa. Egyébként egy ilyen jogtalan beleszólás a szülő részéről (megszabják, h kivel barátkozhat) mindig rossz következményekkel jár, mert el is szökhetnek egymáshoz, ami megint csak feszültséget szül. Akkor inkább csinálják előttem. És a gyereknek ilyen helyzetben a barátja kell lenni, nem pedig az ellensége.
2015. okt. 5. 12:16
 17/17 A kérdező kommentje:
ehm fiuk lányok asszem vagy 2x írtam le h nem szerelmi ügy meg alapból benne se volt a kérdésbe hogy az e....
2015. okt. 8. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!