Egyáltalán más embernek joga van ehhez?
Azzal tisztába vagyok hogy random embernek semmilyen regisztrált fiókját nem kezelhessük magyarul nem nézhetünk bele se eamil se fb...
Ez alól kivétel lenne a szülő? Lehet hogy hülyeséget mondok de mivel a szülő is ember ezért neki sincs joga csak úgy átkutatni téged az internetes létrehozott fiókjaidon keresztül vagy azokban kutatni
#9: pont az ilyenekről beszéltem, amikor írtam, hogy torz világban élünk. Mert ugye egy ember, főleg egy fiatal csak akkor lehet kedves, ha bármi áron erőszakosan meg akarja farkalni a csajt. Az ugye fel sem merülhet, hogy egyszerűen csak kedveli. Vagy urambocsá' gyengéd érzelmeket táplál iránta. Mert ugye 2 év korkülönbség az már betegesen perverz, igaz? Nyilván aki csak egy jót dugni akarna, az majd 300 km-ről kedveskedne a lánynak, igaz?
Persze, tudom, az sokkal jobb, sőt, már-már ideális lenne, ha a lány összejönne egy pontosan vele egykorúval, tök mindegy, milyen sráccal, lehet akár olyannal is, aki később megerőszakolja, csak helyben legyen, és vele azonos korú.
Torz világban élünk.
Köszi mindenkinek a értelmest választ főleg a utóbbiakkal tudok nagyon egyet érteni és amúgy volt 1 pici félre értés :D nem kapcsolatot akartam vele :D csak úgy haverkodtunk csak előre leírtam hogy csak barátként törődtünk egymással vagy mint 2 tesó szóval még zaklatás se volt hisz semmit se akartam :D mielőtt még pár okos felnőttnek magát kiadó ide jön na meg már a felnőtteknél se tudni mire gondolnak.,,
Még1x köszi mindenkinek megy mindenkinek a értékelés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!