Ti is sajnáljátok a hajléktalanokat?
Néhány napja rám szakadt a szabadidő, és bejártam a várost, vettem egy-két holmit a kedvenc boltomban, beültem egy hangulatos kávézóba, olvastam...Az egyik utcában a földön ült egy fiatal nő, olyan 30 körüli. Koszos volt és szomorú, kezében egy "Segítsetek" tábla, mellette meg egy papír pohár, ahová gyűjtötte az aprót. Egy pillanatra nekem is eszembe jutott, hogy pár hónapja még nem voltam messze attól, hogy én is hasonlóan végezzem. Végül nem adtam neki pénzt, mert ha aprót adok, azzal csak a lelkiismeretemen segítek, azon kívül meg már csak egy húszezres volt nálam.
Egyszer adtam pénzt egy fiatal lánynak, aki éjjel a főtéren énekelt valami népdalt albánul talán. De neki sokan adtak.
Normális, ha ennyire mély hatással van rám néhány idegen sorsa?
21l
42%-os, te sem érted, amit zagyválsz.
Semmilyen hatással nincs rám a nyomor látványa? Éltem benne, és csak egy hajszál választott el az utcára kerüléstől, de ezt említettem fentebb is.
11 Ha éltél volna benne, akkor azt lépted volna amit én tettem.
Nekem még csak 20 eFt sem volt a tárcámba csak 7 ez7er 1 hétre, mögöttem 3 gyerek, de 2000-t odanyomtam az idősebb nőnek, aki a közért előtt szégyenkezve kért pár Ft-ot mert nem evett, és a nyujdíja csak pár nap múlva jött meg.
Szóval ennyit a minuszolásodról meg a szövegedről.
Aki volt nehéz helyzetben, vagy van az segít a legjobban . Te sosem voltál.
"Nekem még csak 20 eFt sem volt a tárcámba csak 7 ez7er 1 hétre, mögöttem 3 gyerek, de 2000-t odanyomtam az idősebb nőnek, aki a közért előtt szégyenkezve kért pár Ft-ot mert nem evett, és a nyujdíja csak pár nap múlva jött meg."
Húú ez milyen nemes tett volt. Egy idős nő helyett, aki elbaszta az életét, inkább éhezzenek a te gyerekeid... bravó. Te hülye vagy már bocs. 5000 forintból egy család csak nyomorogva él meg. Szóval ne szidd a kérdezőt, te aki a saját gyerekét koplaltatja, csak azért, hogy ilyen álszent dumákat lenyomhasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!