Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Budapesti (magyar) átlagban...

Budapesti (magyar) átlagban ez az életszínvonal milyennek számít?

Figyelt kérdés

- rendszeresen járni belvárosi éttermekben, cukrászdában, kávézókban (hetente legalább 3x az alábbiak közül legalább 1)

- bevásárláskor nem figyelni az árakat: édességek, üdítők, csokik, húsok, olívaolaj nem jelent problémát

- havonta 1 alkalommal fodrász/ kozmetikus alkalmanként 7000-8000 forintért

- minőségibb ruhák : Hugo Boss, Gap, Tommy H., Benetton, Massimo D.

- 60m2 budai bérelt lakás

- 5 éves Mercedes fenntartása es napi szintű használata

- minőségi felsőkategorias kozmetikumok es parfümök használata

- évente egyszer tengerparti nyaralás

- Apple termékek

2015. szept. 12. 21:21
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Estee Lauder ruzs 10 ezer, alapozó 12 körül, parfüm 25-30 körül Bécsből, Mac pirosito 7 ezer

Az autó fenntartási költségei havonta 80 ezer üzemanyagköltséggel egyutt. Albérlet 180 rezsivel együtt. Nem veszünk minden hónapban egész ruhatarat vagy iPhone-t. Étterem, cukrászda, bevásárlás havi 80-100 ezer.

2015. szept. 12. 22:26
 32/41 A kérdező kommentje:

400-600 / sütemény a Szamosban

1500-2000 a Vapiano pizza

De nem fogom neked itt sorolni es bizonygatni minek mi az ara .

2015. szept. 12. 22:29
 33/41 opened paradise ***** válasza:

Szerintem pont csak a többi számít annak.

A lakás nem saját és budán se csak drága helyek vannak. Egy Merci meg nem feltétlenül az etalon,sőt.

2015. szept. 12. 22:29
 34/41 anonim ***** válasza:
Érdekes,de szerintem pont ezek a márkás cuccok a rondák....xD ha olyan gazdag lennék,mint te,akkor sem költenék annyit ruhára meg sminkre,mikor kevesebb pénzből is meg lehet oldani,és ugyanolyan,vagy jobb lesz a égeredmény...a stílus számít,nem a pénz :D
2015. szept. 12. 22:43
 35/41 anonim ***** válasza:

Kicsit nezel mar magad korul szet kerdezo....

Ha te KOMOLYAN nem tutad hogy te atlag feletti eletmodot folytatsz akkor te olyan vak vagy hogy csuda....

Az embereknek kajara nincs penzuk... Te meg kb annyiert veszel maszlagot az arcodra amivelegy csaladnak kikell huzniuk egy honapot..

2015. szept. 12. 22:48
 36/41 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem azért írtam ki a kérdést
2015. szept. 12. 22:55
 37/41 anonim ***** válasza:
Ha csak annyit írtál volna le, hogy bevásárláskor nem figyeled az árakat, már abból is meg lehetett volna állapítani, hogy átlag feletti színvonalon élsz. A mai magyar átlag nem teheti meg, hogy csak úgy bármit a kosarába rak.
2015. szept. 13. 09:24
 38/41 anonim ***** válasza:

"Az autó fenntartási költségei havonta 80 ezer üzemanyagköltséggel egyutt."

Hát nem tudom, sírjak-e vagy nevessek.

Nekem a havi fizum 75.000 forint. És én élek átlagos színvonalon ebből. Te csak a kocsidra többet költesz, mint én kajára, ruhára, rezsire, meg minden másra egy hónapban, és azon gondolkozol, hogy ez vajon átlagos-e!

Megáll az ész!

2015. szept. 13. 09:30
 39/41 anonim ***** válasza:
Ha ennyi lovéd van miért albérletben laksz?
2015. szept. 13. 10:46
 40/41 anonim ***** válasza:

Hát ha nem látsz nálad rosszabbul élő embereket, akkor szinte csak a belvárosban jársz kb. meg ilyen "tehetősebb emberek által látogatott helyeken". Gondolom, már régóta nem közlekedtél tömegközlekedéssel. Ülj fel egyszer a metróra, hát baromi sok igénytelen embert látni, meg olyat is, akinek látszik a ruhatárán, hogy totál kínai. Nyilván, ha a munkahelyeden, a plázában meg a belvárosi étteremben jársz, akkor nem veszed észre azt a sok száz csövest meg a kínais ruhában járó embereket.

Plusz van olyan, aki ápolt, és ezért kitűnik a tömegből, de attól még lehet, hogy jóval alattad van pénzügyileg. Pl. én ápoltnak tartom magam, jól öltözöm, de minden ruhám turiból van (és igen, van köztük olyasmi márka is, mint amit te teljes áron veszel), drogéria alsó kategóriából sminkelek, és parfümöt is onnan szoktam venni. Ha egy pillanatra meglátsz az utcán, nem fogod látni, hogy 3 éve nyúzok egy gagyi Samsung telefont (okosnak okos, de elég ergya... de attól függetlenül nincs pénz újra, és az alapokra tudom használni), azt sem, hogy nem tudok nyaralni, azt sem, hogy kávézó-cukrászda meg luxus élelmiszerek helyett eszem otthon a párizsis szendvicset meg heti 1x kb. a lehető legolcsóbb pudingot megveszem magamnak édesség gyanánt, hogy évi egyszer járok fodrászhoz, helyette otthon ápolom a hajam, és hogy a szüleimnél lakom, amíg nem találok munkát, hogy el tudjak költözni. És én még kb. az átlag vagyok, vagy az alatt kicsivel, mert nekem még van tető a fejem felett, néha el tudok menni szórakozni (havi 1x) stb...

2015. szept. 13. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!