Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért érzem magam semmisnek...

Miért érzem magam semmisnek ezen dolgok miatt?

Figyelt kérdés

Üdv

Van egy nagyon jó barátom, akit lassan már 5 éve ismerek.

Én kitűnő eredményekkel érettségiztem, rengeteget kinlódtam, hogy összejöjjön. Éjszakákat tanultam, majd egyetemen is kitűnővel végeztem. Rengeteget kinlódtam a szüleim bíztattak, hogy tanuljak, mert sok pénzt csak így kereshetek. Nos ennyi kinlódás után, keresek 170.000 FT, tisztán /hónap.

A barátom, nem érettségizett le, mivel azt mondta inkább az idejét arra áldozza, hogy pénzt keressen. Mindenki mondta neki, hogy semmire nem viszi így, hogy még le sem érettségizett stb.. a szüleim is mondták, hogy akármilyen jó barátom legyen, de rossz útra fog térni és rossz vége lesz, mert a szülei akkoriban nem terelték jobb útra, pedig nagyon pedáns szülei vannak, nem gazdagok, de jól élnek.

A barátom jelenleg, a baráti sőt a családi körömből is a leggazdagabb. NINCS érettségije, se egyeteme se semmi.

23 éves és 4-5 millió forintos autóval járkál, szép barátnője van és mindig van pénze, rengeteg drága dolgot összevásárol meg a családjának, sőt bármikor mikor elhív egy beszélgetésre mindig ő fizet, bármennyire ellene vagyok, eléggé luxus helyekre szokott elhívni.

Amióta neki nagyon bejött az élet, mindenki őt dícséri hirtelen, azelőtt meg senkizték, hogy semmire sem fogja vinni.

Átkinlódtam mindent és negyede ott sem vagyok, mint ő ?

Ti, hogy vélekednétek a helyemben ? Úgy érzem a sok kinlódás az iskolákkal nagy semmit ért.

2015. szept. 8. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Ő mivel foglalkozik? És te? Hát ha úgy érzed hogy a mostani munkád nem felel meg az elvárásaidnak, képezd át magad és vállalj másik állást. Azt hogy tanultál sose sajnáld, a tudás megmarad, biztos vagyok benne, hogy hasznodra válik. Amúgy a 170000 egyáltalán nem rossz fizetés. Elhiszem hogy böki a csőröd a dolog, de inkább nyeld le a békát és próbáld meg kihozni magadból a legtöbbet. Ne a barátodhoz viszonyítsd magad.
2015. szept. 8. 22:42
 2/2 A kérdező kommentje:

Import-Export dolgokkal foglalkozik, mikor vásárol egy 350.000 FT-os órát, csak nézem, hogy nem kicsit drága ? Erre ő azt válaszolja, hogy ha megengedheti magának miért ne ?

Nagyon sok helyen próbálkoztam már, ez a legjobb amit csak elvállalhattam. Tudom, hogy nem rossz, mivel sokan 100.000 keresnek csak, de annyit törekedtem és kinlódtam és úgy érzem nem tudtam eléggé profitálni a sok iskolából, főiskolából. Pedig mindig elől voltam.

2015. szept. 8. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!