Mit tegyek ha magányos vagyok, de ugyanakkor nem is igazán akarok akarkivel ismerkedni az egyetemen?
Figyelt kérdés
Nem igazán akarok kialakitani felszínes kapcsolatokat, és általában csak a különleges vagy különc emberek társasága fog meg akiket érdekesnek nem mindennapinak tartok . Az egyetemen mindig ilyen tucat emberek állnak velem szóba aztán el is tűnnek mert nekik van ott ismerősük és megy tovább azzal. Nincs velük semmi gond szimplán azt érzem h nem akarok vele lenni inkább egyedül . Ugyanakkor igényelnem h legyen vki velem is, de mki már csapatostul van és vihancolnak . Én meg mindig egyedül . Fiúk is már csoportban vannak. Jó lenne egy érdekes megnyero nem tucat emberke. Egyébként lány vagyok .2015. szept. 8. 18:53
11/12 anonim válasza:
megtudom érteni, hogyha az egyetemen magányosnak érzed magad főleg akkor ha azon az egyetemen úgy megy a képzés, hogy minden órán más hallgatókkal kerülsz össze nem pedig úgy "régi, de bevált módon" hogy egész nap a saját tanköröddel mész óráról órára, tanteremből tanterembe és így lenne idő és alkalom arra, hogy a tankörben mindenki megismerhesse a másikat.
Az órán úgy sem lehet dumcsizni, a szünet pedig sokszor csak annyi időre elég, hogy az egyik épületből átsétálj a másik épületbe a következő órára.
De ha mégis van időd, akkor a szünetben csak nézz körül, hogy ki az aki ugyanúgy magányosan várja az óra kezdést mint te és nyugodtan szólitsd meg egy olyan témával amiről amúgy is szívesen beszélgetnél.
12/12 A kérdező kommentje:
Igen sajnos annyira szét vagyunk szórva h 3 hét alatt 2 emberrel találkoztam csak aki ugyan arra jár mint én ... Az is heti 1 közös óra ...
2015. szept. 18. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!