Mi ez a magyar-román fociprimitívség?
A leggyengébb országok, legbutább társadalmi rétegei mennek el verekedni a saját országuk rendőreivel.
Azt megértem ha valakit érdekel a foci és elmegy meccsre. Azt is ha pár skinhead kiutazik erdélybe és keres pár románokkal teli kocsmát ahol verekedhet.
Amikor vizilabda bajnokság vagy tenisz, vívás, stb. olimpia sport van, senkit nem érdekel, hogy a magyar vagy a román teljesít jobban.
Amerikai, Kínai, Orosz szurkolók nem harcolnak egymással, pedig az ők szuperhatalmak és nekik lehet szűkségük erőfitogtatásra ilyen téren.
Valamint miért csak a románokra "haragszunk", az oroszokra miért nem?
Azon viccelődtek facebookon, hogy a román veri a románt egy stadioni verekedésnél.
Miközben ugyan így összeverekednek a Fradi, Újpest vagy a Diósgyőr szurkolók.
te nagyon értelmes, hol és kit hibáztattam?
nagyon is jól tudom, mi miért volt, hogy Magyarország miért vesztette azokat a részeket, mi játszott közre, stb, de azon azért ne vitatkozzunk már, hogy az eredetileg kihez tartozott és kikeket hova költöztettek be...
"Arról nem tehetnek a Románok hogy ti balfa*sz módon a vesztes oldalra álltatok, vesztettetek"
Jó kis pálfordulás volt az. Magyarország is megpróbált kiugrani a háborúból, csak ez nem jött össze. Amúgy a fő baj az, hogy a románok túlszaporodták a magyarságot a területeken, és azóta is tart ez a népességfogyás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!