Mi ez a magyar-román fociprimitívség?
A leggyengébb országok, legbutább társadalmi rétegei mennek el verekedni a saját országuk rendőreivel.
Azt megértem ha valakit érdekel a foci és elmegy meccsre. Azt is ha pár skinhead kiutazik erdélybe és keres pár románokkal teli kocsmát ahol verekedhet.
Amikor vizilabda bajnokság vagy tenisz, vívás, stb. olimpia sport van, senkit nem érdekel, hogy a magyar vagy a román teljesít jobban.
Amerikai, Kínai, Orosz szurkolók nem harcolnak egymással, pedig az ők szuperhatalmak és nekik lehet szűkségük erőfitogtatásra ilyen téren.
Valamint miért csak a románokra "haragszunk", az oroszokra miért nem?
elég csak megnézni ezeknek a balhézóknak a fejét, hogy néz ki, az értelem legapróbb szikrája is hiányzik ezekből
és azokból is, akik a múlt hibáját a ma élő emberekre keni...
Igen, én sem szeretem a románokat.
De a magyar-román kézilabda meccsen miért nincs verekedés?
Csak a focinál lehet vagy a focinál kötelező verekedni?
"A leggyengébb országok, legbutább társadalmi rétegei mennek el verekedni"
Anglia, Hollandia, Lengyelország, Görögország hangos (vagy az volt) ezektől a balhéktól. A társadalmi rétegben sem feltétlenül a legbutább a legjobb jelző, hanem ezeknek az embereknek olyan elfojtásai vannak, amelyeket ezen alkalmakkor tud a legminimálisabb következményekkel kiélni.
Hát a románok tényleg primitívek.
Amúgy igazából kb. minden szomszédunk utál minket (történelemben vissza kell lapozni)
"Amúgy igazából kb. minden szomszédunk utál minket"
Biztos azért, mert mind hülye. Önkritikát a tökéletes nemzeteknek ugye még felvetniük sem kell.
Minden foci drukker primitiv, nemzetisegtol fuggetlenul.
Az angol drukkerek is ugyanugy balheznak, verekednek, gyujtogatnak; pedig az angol nepre igazan nem lehet mondani, hogy elmaradottak. De a hollandoknak vagy spanyoloknak sem kell a szomszedba menniuk, ha huliganizmusrol van szo.
Amugy nemcsak foci drukkerekre jellemzo; emlekszem, mikor angol Forma-1 szurkolok nemetekkel teli buszokat boritottak es gyujtottak fol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!