Ti is utáljátok azt, ha kerti partin valaki a vendégek közül lejjebb veszi a zene hangerejét?
a házigazda szégyellje magát, hogy ha már vendéget hív akkor nem figyel arra oda, hogy azok jól érezzék magukat és ne bömböljön a zene a fülükbe
igaz, megkérdezhette volna, vagy akár a házigazda, hogy nem túl hangos a zene?
Én is olyan ember vagyok, aki lejjebb szokta tekerni a hengerőt, és soha nem lérdezek meg róla másokat. Utálom a hangos dolgokat, másrészt inkább hallgatom a barátaimat és beszélgetek velük, minthogy a zene minden mást elnyomjon.
Úgyhogy aki a kerti partikon lejjebb veszi a zene hangerejét, az már alapból a barátom. :)
Nem, mert én vagyok az, aki lehalkítja a zenét. Nem a bömbölő zenét akarom hallgatni, hanem a barátamaim, ismerőseim mondanivalóját. :)
Nekem nem attól jó a parti, hogy ordítani kell a zene miatt.
Nekem pont az az ember unalmas, akivel nem lehet komoly-komolytalan dolgokról beszélni, csak a bömbölő zenét hallgatja és vedel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!