Miért hiszik, hogy egy fiatal nö csak prostitúcióval juthat pénzhez?
Ha egy lány a fiatal kora ellenère átlagos körülmények közt él (több szobás albi, szép ruhák, luxus parfümök, nyaralàs), akkor vagy kitartják, vagy prosti.
Holott külföldön ezt a legalapabb (eladó, árufeltöltö, meki) munkákból fenn lehet tartani
Miért mindenkinek az az elsö gondolata, ha egy 20 körüli lány nem nyomorog, akkor biztos prosti?
Az általad felsorolt dolgok nem igazán képezik az átlagkörülményt.
Pl a luxusparfümnek a nevében is benne van.
Egyébként azért, mert rengeteg 20 év körüli nő ezt csinálja és általánosítanak.
Mert nem külföldet kell nézni. Magyarországon, huszonévesen az átlag körülmény az, ha többen kitudtok venni egy albit, van ruhád, kajád és letudsz menni a balcsira.
Amelyik 20 éves lány egyedül előtudja teremteni magának azt amit leírtál, annak vagy iszonyat nagy mákja volt és jól tudott elhelyezkedni, vagy pedig apuciék, vagy egy idegen úr tolja a feneke alá mindezt.
"külföldön ezt a legalapabb (eladó, árufeltöltö, meki) munkákból fenn lehet tartani "
Ja, itt csak az a probléma, hogy idehaza élnek így és nem külföldön laknak!
Külföldön ezek elérhető dolgok, de nem itt. Én fél éve dolgozok a suli után és 126 ezret keresek 8 órás munkarendben pótlékok nélkül (pótlékokkal 140 körül). Akik itt vannak nők, és nőnek való munkát végeznek (nem 2 méteres, vállas ndk-úszónő alkatuk van, szóval fizikai munkák kilőve) azok tátott szájjal csodálkoznak, hogy milyen "jól" keresek. Az a szomorú, hogy itt ez jónak számít. Addig jó is, nekem is jut parfümre, meg egy-egy jobb ruhára, amíg egyedül élek. De ahogy lennének gyerekeim, vagy akár összeköltöznék a nagyétvágyú pasimmal, az kizabálna az összes pénzemből. Ezért nem költözök össze vele, a munkássszállón 10 ezerért lakok per hó, szóval egy hónapban 116-ot magamra költhetek.
Aki családot akar, vagy magasabb igényei vannak, esetleg nem felel meg neki a bkv, a tömött buszok, az ne maradjon itt... mert itt csak vagy ezen a módon van pénze egy fiatal nőnek (én fizikai munkát is végzek, nehéz súlyokat emelgetek) vagy menjen ki külföldre. Nekem telik nyaralásra, szép ruhákra, de 10 év múlva megnézhetem a gerincem és a térdeim, ha Magyarországon becsületesen sokat akarok keresni.
Mi pl a párommal huszonéves fiatalok vagyunk (én még 25 sem vagyok), de már régóta külföldön dolgozunk, én az egyetem alatt is nyaranta kijártam dolgozni. Igaz, némileg a szüleim is segítettek, de ők sem olyan gazdagok, nem sokat tettek alám (csak odaadták az autójukat, hogy eljárjak dolgozni, míg össze nem szedtem a saját autóra valót). 22 évesen 1,5 milliós saját autót vettem, és most, 24 évesen a házépítésen gondolkozunk (az egyetlen ok, amiért nem vágunk bele, az az, hogy nem tudjuk, a párom nem-e fog messze innen munkát találni a szakmájából kifolyólag). Közel minden éven megyünk nyaralni, idén 2 hetet voltunk külföldön, ami sokszázezer forintba került. És ebbe mennyit adtak bele a szüleim? Kb. semennyit. Külföldön dolgozunk (átjárunk a határon), itthon jól meg lehet élni két kinti fizetésből.
De azt azért hozzátenném, hogy ha kint laknánk, a kinti albérlet árak mellett nem jutna sem 2 autóra, sem nyaralásra, mivel annyira drága kint minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!