Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti sosem irigykedtek a gazdaga...

Ti sosem irigykedtek a gazdagabbakra?

Figyelt kérdés

Van egy gazdag pár ismerösünk. Vagyis, a srác gazdag, a csajnak meg bejött az élet, nem is dolgozik. Állandó nyaralások, luxusholmik, luxus lakás, 8-9 laptop, számítógép, tablet, persze minden Apple. Két telefonja van, egy Iphone és egy Blackberry.

A barátom tegnap nagy örömmel újságolta, hogy nekünk akarják adni a régi kávégépet (párnácskás), mivel vettek egy sokkal jobbat.

Nemrég mikor náluk voltunk, mutatta a lány az új franciaágyukat ezzel a kijelentéssel, hogy "Ez IKEA, 200 ezer volt". Na, ennyit keres a barátom egy hónapban.

Én is dolgozom, most épp télikabátra gyüjtök.

Régen nagyon szegények voltunk, most jobb, de azért ketten se viszünk haza havi 600 ezret, mint a srác egyedül.

És nem, nem igaz, hogy rossz nekik lelkileg, mert akiknek anyagilag jól megy, eleve kiegyensúlyozottabbak.

21l, 23l, 28F, 28F

2015. aug. 28. 15:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én konkrétan erre a két emberre írtam. Persze nem minden ember ilyen :)
2015. aug. 29. 09:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát csak ebben a témában elég sok a moralizálás. Már kérdésektől jutottam ide, és mindenhol az megy, hogy a gazdag ember csak idióta lehet. Az én gazdag ismerősöm külföldön divattervező, baromira megcsinálta a szerencséjét, kreatív, ügyes, filmekhez is vállal kosztümöt, sok hollywoodi sztár ruhatárát állítja össze, vagy készít nekik 1-1 megjelenéshez. Egyes sorozatok ruháit is ő készíti. Ez szerintem kreatív, illetve inspiráló, mert ehhez nem kellett még baromi képzettnek sem lenni (varrónő végzettsége van), hanem okosnak, ügyesnek stb. Ráadásul nem az a fajta, aki előadja, hogy "jaj elfelejtettem magyarul", meg hasonló baromságok, időről időre hazajön. Los Angelesben is számít nagyon gazdagnak, itthon viszont jelentősen annak tekinthető. Az ilyesmiből inkább tanulni kell.
2015. aug. 29. 10:11
 13/16 anonim ***** válasza:
*más kérdésektől
2015. aug. 29. 10:12
 14/16 anonim ***** válasza:
LA-ben nem is számít kiemelkedőnek, ezt akartam írni
2015. aug. 29. 10:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Minek valakinek 9 laptop? És mit dolgozik 28 évesen, hogy 600 ezret keres? (Ami azért nem egy nagy pénz ma). Nem a szülők pénzén van mindez?
2017. jan. 5. 10:21
 16/16 anonim ***** válasza:
IKEA-t normális ember nem vesz. Biztos "modern" (azaz fos) ízlésük van.
2017. jan. 5. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!