Más családok is odafinganak meg büfögnek egymás orra alá evés közben?
Nálunk rajtam kivül mindenki simán elkezd fingorászni meg büfögni az étkezőasztalál, evés közben és amikor rájuk szólok, hogy ne csinálják már, még engem csesznek le, hogy milyen hisztis vagyok. Ma is leültünk vacsorázni, erre nővérem, aki velem szemben ült, odabüfögött egy akkorát, hogy a fél ház is belezengett kb és még direkt elkezdte felém fújni, aztán ezen röhögött. Én meg idegesen felálltam az asztaltól és mondtam, hogy undoritó, erre még ő kérdezte hót felháborodva, hogy jajj, mert én nem szoktam? Mondom de, csak én nem evés közben okádok oda mások arcába, mint valami fogyatékos. Erre anyámékkal együtt kiröhögött engem...
Tényleg ennyire természetes dolog ilyen undoritóságokat csinálni az étkezőasztalnál a családtagjaink előtt és én vagyok a hisztis, amiért nekem ez nem tetszik?
Apám böfög, egymás után többet is, mintha erőltetné; nem érdekli mit gondolunk. Ha anyám rászól megsértődik, vagy elkezdi gúnyolni.
Öcsém pedig fingik, aztán röhög rajta, eszébe nem jut arrébb menni vagy visszatartani.. Tehát nem csak nálad parasztok evés közben.
Engem mondjuk nem zavar, csak ha elér hozzám a szaga... Na az halálos.
Fingj az orra alá vacsora közben egy jó gyilkosat, csináld te is, böfögj a fülébe, tégy úgy, ahogy ő, hátha észreveszi magát.
Ha meg nem... Nos sajnálom, hogy ennyire primitív közösségben élsz. Nyilván mindenki fingik/böfög, de nálunk senki nem a másik orra alá csinálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!