Ha egyedül van valaki, miért mindig a telefont nyomkodja vagy zenét hallgat?
Arra gondolok, hogyha nőként rámosolygok egy pasira, vagy felháborodik, hogy biztos ismerkedni akarok,vagy odaül mellém, hogy van e pasim, dugunk e szinten.
Ha meg nőre, az meg hülyének néz.
Mielőtt elterjedt a mobil se ismerkedtek, beszélgettek tömegközlekedésen. Olvastak, tanultak vagy bambultak. A telónyomkodás nekem csak unaloműző, kínosnak nem érzem a bambulást.
Nem sokszor elegyedtem szóba másokkal, az egyetlen hosszabb beszélgetésem 5 perc után ott tartott hogy az illető egy száz éves pajzán viccel szórakoztatott... én voltam 19L, ő meg úgy 70F. Szóval ezt inkább kihagyom.
Az egyetem az persze kicsit más, ott tényleg lenne közös téma. Csak már hozzá vannak szokva az emberek ahhoz hogy ha várni kell, akkor telót nyomkodnak.
Nem hiszem hogy ez amiatt lenne hogy feszültek, megszokás, unaloműzés, ennyi.
Megmondom őszintén, én nem szeretek vadidegen emberekkel cseverészni a semmiről a buszon, főleg mert rossz tapasztalataim vannak (nyanyák, akik megszólnak minden piti dolog miatt, bizalmaskodó taperoló ürgékről meg stb). Így én is inkább olvasok vagy zenét hallgatok. Mobilozni csak akkor szoktam, ha fontos.
Az más kérdés, hogy olyan helyzetben, ahol tényleg lenne közös téma, ott én mindig szívesen elbeszélgetek másokkal. Kórházban, tanulmányi osztályon, mozi előtt...
Én főleg akkor beszélgettem idegenekkel amikor késett a HÉV/Busz/Villamos...
Nekem ilyen téren csak pozitív tapasztalataim vannak...általában idő hölgyek vagy urak akikkel beszélgetek, de szellemileg fiatalok, pörgősek...tök jókat lehet velük beszélgetni az ő témájukról, vagy akár az enyémről...
De pl az ha ránézek valakire csak futólag onnantól néha bámulnak...gondolom szemezni akarnak, mert lányok szoktak nézni...de én nem szoktam velük foglalkozni, nem akarok ismerkedni...az, hogy vidám vagyok általában és mosolygok mondjuk ezt érthetik félre, hogy "ők váltották ki belőlem"...persze van amikor tényleg egy kedves gesztus, vagy mosolytól lesz jobb kedvem, de attól még nem feltétlen akarok megismerkedni az illetővel :)
22F
Nem értem miért gondolod, hogy mindenkinek kötelessége vadidegenekkel szóba állni. Neked jó, mert te társasági ember vagy, de én pld. introvertált vagyok, és borzasztóan zavar, ha egy idegen nekiáll velem beszélni mondjuk a vonaton.
A másik dolog meg, ha egy lány tüsszent, és azt mondod rá, hogy "Egészségedre", az első válasza rá az, hogy "Bocs van barátom". Gondolhatod mi van, ha még beszélgetést is kezdeményezel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!