Mi volt az 1. Kerdesed itt a GyK-n?
Figyelt kérdés
2015. aug. 27. 10:00
2/11 anonim válasza:
a régi önmagamat írtam le amikor szerelmes voltam és megkérdeztem mi a véleménye róluk a lányoknak...
szerencsére már nem vagyok olyan megszállott szerelmes fajta, azóta óvatosabb vagyok az érzelmekkel :)
22F
3/11 anonim válasza:
Nem tudom, túl sok felhasználóm volt már, de arra emlékszem, hogy azért regisztráltam, mert meg akartam válaszolni egy kérdést.
4/11 anonim válasza:
Hogyan tudom törölni itt a válaszomat?
5/11 anonim válasza:
Autóval kapcsolatos kérdést tettem fel, de véletlenül az állatok kategóriába, úgyhogy rögtön le is állatoztak :-D
Több éve vagyok itt, de erre emlékszem :-)
6/11 anonim válasza:
Átszaladtam a busz után az úton, s a rendőr megállított, s közölte, hogy a jogsimban bűntetőpontként szerepelni fog, hogy nem a zebrán mentem át. Erről érdeklődtem, hogy igaz vagy sem. Bár a választ sejtettem, de jobb volt a megerősítés.
7/11 opened paradise válasza:
Még az első és egyben kedvenc *szip-szip* nevemről volt.
Telefonról kérdeztem,amiatt regisztráltam ide.
8/11 A kérdező kommentje:
mindenkit felpontoztam :) koszi a valaszokat! johetnek meg!!
2015. aug. 27. 14:18
9/11 A kérdező kommentje:
2015. aug. 27. 14:19
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!