Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy mondjam el neki?

Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiu akivel barátok vagyunk de egyszer szerelmes szövegeket irtam egy facebookos csoportba neki kamubol csak viccből!- erre a barátaink azt hitték járunk igy elterveztuk hogy meg vicceljuk őket és eljátszuk hogy járunk . már 2 hete járunk kamubol és szeretlek szot is elkeztde mondani de nem tudom hogy hogy mondjam el neki hogy én igaziból szeretnék járni vele !

2015. aug. 24. 12:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Komolyan? Nyilván valószerű életképekkel biztos bonyolultabb a dolog, de így leírva, ez a világ legegszerűbb dolga.. "nem akarsz így maradni?"
2015. aug. 24. 12:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Bróbáltam neki célozni rá de hülye és nem fogja fel és irásban télleg egyszerünek tűnik bár a valoságban kamu szeretlek, kamu csok, nem könnyü de megpróbálom
2015. aug. 24. 12:11
 3/7 anonim válasza:
Hát ez kemény :D Én azt tenném hogy leülnék vele beszélgetni és elmondanám hogy szeretem, és hogy én igazából szeretnék veled lenni nem csak kamuból. De persze én fiú vagyok és ez a fiúk dolga nem a lányok dolga de a mai világban :D És ha szereted akkor mond el neki!
2015. aug. 24. 12:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem mondanék semmit a helyedben, hanem hagynám az eseményeket folyni a maguk útján:)
2015. aug. 24. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Tegyel neki egy ajanlatot, hogy kamubol szakitsatok es jojjetek ossze igazibol.
2015. aug. 24. 12:51
 6/7 Kingaaaaaaaaaa válasza:
Fogd meg a kezét vagy puszild meg,mert lehet,hogy utána neki is tetszeni fogsz!
2015. aug. 25. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Kamubol ugorj neki a szerszámának és amikor már majdnem elélvezett, akkor hagyd abba és mondd meg neki, hogy a folytatáshoz valjon igaziból is szerelmet...
2015. aug. 25. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!