Kiszakadtam a társadalomból, mit tegyek?
Minden egy rossz gyerekkorral és egy iskolai kiközösítés+piszkálással, aztán depresszióval kezdődött. És így maradtam, nem tudok beilleszkedni sehova sem. Próbálkozok, beszélgetek, de olyan mintha mindenki megunna. Nagyon zárkózott vagyok, akinek eddig kiadtam magam, azzal csúnyán megjártam. Most már az is gondot okoz,ha emberek közé kell mennem, egy sima boltba-lemenés is kihívásnak számít. Mégis vissza akarok menni emberek közé, csak nem tudom, így hogyan.
23L
33 vagyok, ugyanezen mentem keresztül , mint te és bár voltak rövidebb "jobb" periódusok én is a periférián mozgok.
Fogadd el, hogy te más vagy.
Keress más utakat, adj bele apait-anyait.
Nem mindenki "közönségkedvenc"
Úgy 5-6 év múlva rá is jössz, hogy az, hogy te nem vagy az a tipikus "parti-arc" , behozta az árát.
Persze szociálisan sérült vagy, és nem fogsz tudni "rendesen barátkozni", mert mindig azt keresed, hol szúrnak hátba, de majd megtalálod egy bizonyos kör fölött az iróniát ahhoz magadban, hogy röhögj ezen.
Előre csajszi, egy cél, nagy akarat, és több lábon állj!
Menni fog :)
Lenézéssel beszélj az emberekkel, mintha te többet érnél tőlük.
Igazából mindenki ezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!