Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy lesz így belőlem normális...

Hogy lesz így belőlem normális ember? Mennyi esélyem van rá?

Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok, és eddig sosem jártam sehova, van pár haverom, de azok fele a suliból ismerős, másik fele meg inteneten megismert arc, akik közül vana kivel még nem is találkoztam élőben. Minden esetre nem járok el soha sehova, pláne nem bulikba mert utálom őket, meg nem látom értelmét, inkább GTAzok, netezek vagy akciófilmeket lesek. Azaz ezt csináltam eddig, de rájöttem hogy hiba volt, mert most már ismerkednék lányokkal, meg hiányzik a kapcsolat, de azt vettem észre hogy borzasztóan félek tőlük (akik tetszenek), élőben egyáltalán nem, neten is csak nagyon nehezen tudom őket megszólítani. Van egy lány akivel hónapok óta beszélünk, kedvelem és elég erősen szerelmes vagyok belé, és szokatlanul kedves velem, de sajnos van barátja és fáj hogy azután lett barája hogy megtetszett nekem mert ha akkor beszélünk akkor lehet velem lenne együtt, ami persze elég hihetetlen mert mint mondtam képtelen vagyok lányokkal dumálni, férfiakkal semmi probléma velük két mondat után is spanolok meg minden azzal semmi probléma (ettől még nem vagyok meleg, mint mondtam lányba vagyok szerelmes és mindig is lányokba voltam). Valószínűleg általános miatt ahol a bunkó parasztok cikiztek amiatt vagyok bizalmatlan, középsuli jó volt ott sok önbizalmat visszanyertem meg rengeteg fiú haverom van sok neten de élőben is jópár, de sajnos oda még nem tudtam felhúzni a "szintem" hogy lányokkal is egyenlő jól kijöjjek meg el tudjam hívni őket valahová. Amit ebből az egészből ki akarok hozni, az az, hogy mennyi esélyem van rá és ha van akkor hogyan érjem el hogy "teljes", normális és boldog életem legyen, hátha még nem késő. Nagyon szívesen változnék, sőt már sokat változtam is, de sajnos még nem elég. Köszi ha segítetek.
2015. aug. 22. 20:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Pedig jó játék a GTA, na meg ott a Witcher 3...

Több örömöt adnak, mint egy bnő, akit néha megdugsz esténként.

2015. aug. 28. 21:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Én lány létemre vagyok ilyen, ami szerintem gázabb :/

Csak én még pluszba teljesen antiszociális vagyok és se lányokhoz, se fiúkhoz nem merek élőben hozzászólni. De te azt irtad, könnyen barátkozol, szóval én a helyedben keresnék valami hobbit, ahol lehet ismerkedni emberekkel, pl. valamit sportolni, vagy ilyesmi. Ott szerezhetsz barátokat és lesz kikkel elmenned ide-oda, ahol ismerkedhetsz lányokkal ^^

2015. szept. 5. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!