Ötletek? Nagyon kezdő vagyok ilyen téren!
Figyelt kérdés
Szóval, 15 éves vagyok(fiú). Van egy osztálytársam aki nagyob tetszik, régóta kb. fél éve írogatunk facen, meg előben is beszéltünk már. És most úgy érzem hogy itt az ideje annak hogy kihivjam, lesz is egy fesztivál most. A probléma az, hogy túl felénk vagyok hozzá. Nem az elutasítástól félek, hanem hogy ha kihívom, nem lesz közös téma, csak nézni fogjuk egymást. Tippek miről beszelgessek vele?
Tudom házi nyúlra nem lövünk, de most attól függetlenül hogy osztálytársam, nagyon tetszik.
2015. aug. 19. 20:31
1/4 anonim válasza:
Az osztály társ nem házi nyúl, bár lehet még belőle kellemetlenség. Szerintem írj rá és nézelődj a képei között hátha lesz pár olyan amiből előre "legyárthatsz" pár témát, esetleg menjetek többen, hívd a haverjaidat. :D
2/4 anonim válasza:
Én elmondom a véleményem. Én is te korodban pont ugyanúgy éreztem. És ez bizony házi nyúl arra pedig nem lövünk, ha összejön is valami és utána már nem folytatódik elég kellemetlen. Én már ugyan nem kerültem egy osztályba vele, de évfolyamtársak vagyunk és így sem jó. De hogy segítsek, ha már kint vagytok a randin, akkor tuti egyikőtök sem fog lefagyni és csak nézni egymást. Hogy teltek az utóbbi napok, fesztivállal kapcsolatos dolgok, ne félj fognak jönni a témák.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Még egy kérdésem lenne: Megjelenés szempontjából inkább legyen szakmunkás bajusz, vagy ne legyen semmi? :D melyik jön be jobban manapság?
2015. aug. 19. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!