Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudok ebbőlnkikeveredni?

Hogyan tudok ebbőlnkikeveredni?

Figyelt kérdés

Bokszolni akartam járni.Ahol lakok,ott nincs,ezért egy haverommal eljártunk busszal egy másik városba heti egyszer.Kb.45 perc a busz oda + a visszaút.A szüleim találtak valami embert,aki tart ilyen házi bokszedzést,hogy járjak oda.Voltam párszor.De ez az ember már olyan lett,mint egy bébiszitter.Alapjában véve egy visszahúzódó csendes gyerek vagyok.Akkorbkellett mennem hozzá "pszichológiaórákra",hogy ezen változtatnom kell,meg kell változnom stb..Már az öltözkködésembe bele akar szólni.Ha valami rosszat csinálok otthon,azt tudja.Én már unom,hogy minden harmadik nap menni kell órákat ott ülni.Mintha nem lenne jobb dolgom.Meg kitalálta,hogy a mostani barátaim nem jók,mert csak lehúznak,mert ők sem járnak bulizni és akkor szervezett ilyen találkozót szervezett,hogy bandázzak a mittudoménkikkel meg vegyenek be a bandába.Vannak nekem barátaim én velük akarok lenni.Hiányzik a régi bokszedzés..Ott is voltak barátaim,már mindenki kezdett megszeretni.Vissza akarok menni.

Most mondjátok meg,mibe keveredtem??Hogy tudok kimászni ebből?

2015. aug. 17. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy te illetve a szuleid ot azert fizetik, hogy bokszolni tanitson, ugyhogy korlatozza a tevekenyseget erre.

Ha nem erti, akkor szolj a szuleidnek.

2015. aug. 17. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Mondd meg a szüleidnek, hogy gyanúsan kezdett viselkedni a bácsi, néha megsimogatott itt-ott. :) Akkor biztos kivesznek onnan.
2015. aug. 17. 13:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem kér pénzt érte.De ez nem is rendes edzés,csak bohóckodás.
2015. aug. 17. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Az embernek ezt mondod: "bocs, de nem tudok többet jönni magához edzésre, minden jót".

A szüleidnek ezt mondod: "nem megyek többet edzésre a csávóhoz, mert szar volt".

Probléma megoldva.

2015. aug. 19. 23:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!