Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Segítség! Mit csináljak?

Segítség! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most megyek 6.osztályba.És eléggé rossz állapotban vagyok...

1-2 osztályban kezdődött ez az egész elkezdtek csúfolni az osztálytársaim.Rugdostak,beszólogadtak:(.Ha vissza szóltam mégjobban csinálták és még azt is csinálták hogy nem értek hozzám mert fertőző vagyok...3. osztályban lett 2 darab barátom.és akkor már nem csúfoltak ez volt a legjobb év.:) De aztán 4.-be egy másik fiú elkezdett velük barátkozni és kiturt azaz már hozzám se szólnak és egész végig ezt kellett néznem...:(.5.osztályba egy szülő megszerezte a töri téazárót valahogy,nemtudom hogy hogyan de nem volt fer dolog...És ezért elmondta egy tanárnőnek és másnak mindenki elkezdett csúfolni meg minden.Van viberen egy osztály csoport kitettem oda egy viccet és elkezdtek azzal csúfolni mert megkérdezték hogy gyereknapra kell-e vinni valamit.És én azt mondta hogy ruhát.És ezért...Vége lett az évnek volt egy sulis tábor ott megkérdezték hogy milyen pártosok a szüleim és és meg mondom hogy jobbikosok mert össze kevertem a bal oldalival és ezért rasszistának csúfoltak.:( És senki se ért meg igazán :(.Mit csináljak?Félek iskolába menni! :( és elkezdtem egy csomó dologtól félni! f/12

2015. aug. 14. 21:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Én mikkor engem gúnyoltak szará oltódtam őket és még ha nekem jöttek földhöz basztam az egyiket és többet nem szóltak. Szerintem ha már ilyen köcsögök ne félj nekik menni azt kel leütni akinek a legnagyobb a szája. Azután már nem fognak gúnyolni.
2015. aug. 14. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Tanulj még 6 osztályt legalább.
2015. aug. 14. 22:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Megverni nem birom oket mert en nemjarok onvedelmi soprtra kozottuk meg van karates birkozos stb...Igen,tervezem hogy elmegyekez az iskolabol 6. Utan csak hogy addig mi legyen? :(
2015. aug. 15. 07:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Légyszives többen válaszoljazok!Fontos nagyon!
2015. aug. 15. 09:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát ha megverni nemtudod őket akkor marad a másik mocer. Az egész anyi hogyha hozzád szólnak te nem szólsz visza, nem köszönsz nem szólsz hózájuk semmit és ne is csináljál semmi olyat amiért gúnyolhatnak. Azután békén hagynak mert lássák hogy nem érdekel téged.
2015. aug. 15. 09:59
 6/10 anonim ***** válasza:
( Bocs a helyesírási hibákért túl gyorsan gépeltem)
2015. aug. 15. 10:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Keresd meg az iskolapszichológust, és meséld el neki is ezeket. Ha nincs ilyen az iskolátokban, az illetékes pedagógiai szakszolgálatnál találsz megfelelő embert (ezek a régi nevelési tanácsadók).

A szüleid beleegyezésére is szükség lesz, mert még nem vagy 14 éves. Mondd el nekik, hogy nagyon nem jössz ki az osztálytársaiddal, és szeretnél ebben segítséget kapni. Ha elzárkóznának (de miért tennék?), kérd meg az of.-d, hogy utaljon be a szakszolgálathoz.

2015. aug. 16. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es: Ne etesd a trollt.(vagyis ne válaszolj az ilyen kamu kérdésekre amit idióta emberek írnak ki azért, hogy keltsék a hangulatot.)
2015. aug. 16. 15:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Felviágosítalak arra hogy nem idióta kérdés...Bajom van az osztálytársaimmal ki írom a problémája...Ha esetleg valami gondod van ezzel szepen tovább görgetsz ahelyett hogy itt játszanád az igaz mondod ;)
2015. aug. 25. 08:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Ja és hatos,kösznm a válaszokat :)
2015. aug. 25. 08:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!